MASTERSTUDIES.SE

Jämför 2 MA-program i Bildjournalistik

En MA, eller Master of Arts är en professionell nivå examen som oftast tar ett till två år för att få. Det kommer ofta ge en djupare fokus och förbättra dina yrkeskvalifikationer på området som du är intresserad av.

Vad är en MA i Photojournalism? Bildjournalistik i ett fält av studie som undervisar om olika grenar av fotografi och deras tillämpning i print, online och tv-medier. Photojournalism MA program koncentrera sig på de kreativa aspekterna av bildjournalistik och på samspelet mellan konstnärlig teknik och effektiviteten i fotografi som ett medel för information. Kan förväntas en MA läroplan att presentera kurser i grafisk design, interaktiva medier, offentliggörandet, samt journalistik och kommersiell fotografering.

Erhålla en MA i bildjournalistik ger eleverna en chans att förbättra sina tekniska och konstnärliga förmågor samt att få kunskaper i journalistik tekniker.MA Läroplanen är utformad för att ge akademiker med de verktyg som behövs för att producera fotografier och andra media med riktiga journalistiska konsekvenser.

De kostnader involverade i att tjäna en bildjournalistik MA kan variera kraftigt från plats till plats. Kostnaderna kan också bero på vilken typ av program och den institution som erbjuder. För att få en realistisk uppskattning av sannolika utgifter, kontakta en representant för det program du är intresserad av.

Tjänar en magisterexamen i bildjournalistik kommer att öppna dörrarna till flera efterfrågade karriärer. Om du är mer intresserad av den konstnärliga och kreativa sidan av bildjournalistik, kommer ett MA program ger dig kompetens att producera minnesvärda och viktiga arbete. Andra karriärmöjligheter inkluderar redaktör, producent eller visuell reporter. Positioner finns med tryck medier, liksom i TV eller en av de många online nyhetssidor. Några MA studenter valde att fortsätta sina studier och fullfölja en närstående doktorsexamen.

MA utbildningsprogram i bildjournalistik erbjuds av ett brett utbud av universitet, av vilka många emot internationella studenter och erbjuda flexibla och online-alternativ för studenter som kan dra nytta av dem. För att ta reda mer om att fullfölja ett bildjournalistik MA, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

2 Resultat i Bildjournalistik Filter

MA i dokumentärfotografi och fotojournalistik

University of Westminster
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Kursen utforskar dokumentärfotografi och fotojournalistik som spännande och expanderande medier genom en kombination av praktikbaserad undervisning och diskussion om kritiska sammanhang.

Ma i nya medier bildjournalistik

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Washington + 1 fler

New Media Photojournalism programmet vid Corcoran School of the Arts och Design är den första i sitt slag, som skapats för att hjälpa visuella journalister studera och ta itu med föränderlig värld av bildjournalistik.