MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Business Intelligence

Efter att ha erhållit en kandidatexamen har många elever möjlighet att utöva en Master of Arts i ett relaterat studieområde. Dessa examensprogram erbjuder avancerad utbildning i en viss disciplin. Graden kan vanligtvis tjäna på två till tre år, och det kräver ibland att ett forskningspapper, avhandling eller projekt avslutas.

Vad är en MA i Business Intelligence? Begreppet affärsintelligens avser analys av en organisations råa data med hjälp av program. Kurser täcker ett brett spektrum av ämnen, inklusive datahantering, statistik, datautvinning, analys av sociala nätverk, processmodellering, teknik, ledarskap och mer. Vissa program kräver en huvudsten, som kan vara i form av en kurs, forskning eller avhandling. Utbildningsområdet karaktäriserar också online-kursalternativ är allmänt tillgängliga, vilket är bra nyheter för internationella studenter och de som letar efter distansinlärning.

Fördelarna med att tjäna en magisterexamen i affärsunderrättelse innefattar att få en mer detaljerad förståelse för stora data och bli mer konkurrenskraftiga för ledningsnivåer. När du tar online kurser kan graden också uppnås under arbetet, vilket gör det till ett bra alternativ för dem som vill byta karriärer.

Kostnaden för en magisterexamen varierar beroende på längden på studien och skolan som ger kurserna. Tjäna en examen online kan ha en annan kostnad än att delta i kurser på en campus. För att lära dig detaljerna i kostnaden för att tjäna din examen, kontakta din skolan efter eget val.

Det finns en rad olika karriärer öppna för akademiker med en affärsintelligensgrad. Många positioner är på ledningsnivåer, inklusive affärsintegreringsdirektör eller chef. Andra positioner är senior analytiker, affärsintelligensarkitekt, utvecklare och konsult. Uppgifter för dessa positioner inkluderar ofta konsultation med en organisations kunder, samla data från flera källor, arbeta med komplexa databaser och skapa rapporter och analyser.

Om du vill fokusera vidare på dina studier inom informationsteknologi är affärsintelligens ett bra område att bryta sig in i. En MA kan tjäna på nätet, och graden gör dig mer konkurrenskraftig för positioner med stora företag. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Business Intelligence Filter

Master of Arts i intelligensstudier

American Public University System - American Military University
MA
Sep 2021
Engelska

Master of Arts i intelligensstudier ger dig en avancerad nivå förståelse för strategisk intelligensanalys, insamling och drift. Kärnkurser i detta doktorandprogram ger grundlä ...

Läs mer

Master of Arts i strategiska intelligensstudier

The Institute Of World Politics (IWP)
MA
Sep 2021
Engelska

Denna examen är avsedd för studenter som söker karriär inom intelligens- eller kontraintelligensområdet, samt yrkesverksamma vars byråer eller kundkrets har ansvar för förvärv ...

Läs mer