32 Masterexamen (MA) Program i Centralamerika och Karibien for 2024

Masterexamen (MA) Program i Centralamerika och Karibien for 2024Filter
    • Ciudad Colón, Costa Rica

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Master of Arts-programmet i Sustainable Peace in the Contemporary World engagerar kompetenta yrkesverksamma och forskare för att lösa pressande och komplexa globala problem som berör mänskligheten. Varje kurs i programmet delar ett engagemang för etik, grundläggande mänskliga värderingar, genuskänslighet och mångkultur. Innehållet i online MA flyttar från en studie av ursprunget till konflikter på personlig, lokal, intern och internationell nivå till främjande och utövande av fred.

    • San José, Costa Rica

    Heltid

    4 terminer

    Blandad

    Engelsk

    Master of Arts in Genus and Development (hybrid) är ett doktorandprogram som erbjuder kritisk kunskap inom genusvetenskap i sina korsningar med utvecklingsstudier. För övrigt, detta program utrustar studenterna med de nödvändiga mjuka färdigheterna för en framgångsrik internationell karriär inom detta område.

    • Ciudad Colón, Costa Rica

    Heltid

    11 månader

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Master of Arts Degree in Responsible Management and Sustainable Economic Development (RMSED) betonar de ekonomiska och förvaltningsmässiga perspektiven för fred samtidigt som man fokuserar på begreppen hållbarhet och ansvar. Dess skapelse baserades på tron att för att bättre kunna bidra till främjandet av hållbar fred är det absolut nödvändigt att utforska vilken roll ekonomin spelar i världen idag och dess inverkan på vår miljö och vårt samhälles välbefinnande. Frågor om fattigdom på landsbygden och i städerna, växande ojämlikheter och skillnader, miljöförstöring, finansiella kriser och globalisering utmanar politisk-ekonomisk stabilitet och social sammanhållning i alla samhällen. Det moderna samhället står inför den växande utmaningen hållbarhet; hitta lösningar som kommer att upprätthålla och skydda sociala system för framtida generationer. Studenter från RMSED-programmet kommer att bli ansvarsfulla chefer med stark betoning på hållbarhet som kommer att kunna arbeta inom företagssektorn, offentlig sektor eller social sektor, både i industriländer och utvecklingsländer.

    • Ciudad Colón, Costa Rica

    Heltid

    11 månader

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Master of Arts Degree in Peace Education syftar till att utveckla och stärka kapaciteten hos formella och informella lärare att bygga en fredlig värld på alla nivåer och i livets alla dimensioner. Genom kurser och oberoende forskning eller praktikupplevelser, kompletterat med en unik och kooperativ lärmiljö på UPEACE , kommer eleverna att förbättra sin värdebildning, kunskap och färdigheter för att leva i och bygga fredskulturer. En förståelse för de roller utbildning, lärare och institutioner kan spela för att lösa och omvandla konflikter och våld mot holistiska fredskulturer utforskas.

    • San José, Costa Rica

    Heltid

    2 terminer

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Master of Arts i internationell rätt och tvistlösning (uppkopplad, på plats och hybridformat) som erbjuds av UPEACE i samarbete med The United Nations Institute for Training and Research (UNITAR) är ett examensprogram som ger studenterna en förståelse för den roll som internationell rätt och institutioner spelar i lösningen av internationella och transnationella tvister. Denna specialisering undersöker nationella och internationella domstolars roll när det gäller att bidra till tvistlösning. Eftersom internationell och transnationell bedömning har fått en mer framträdande roll i internationella relationer, det är viktigt att förstå hur dessa globala och regionala domstolar svarar på utmaningarna i början av 2000-talet.

    • San José, Costa Rica

    Heltid

    4 terminer

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Master of Arts i utvecklingsstudier och diplomati är ett tvärvetenskapligt och holistiskt program som inte bara kommer att bredda studentens kunskaper inom utvecklingsstudier, hållbarhet och diplomati utan det kommer också att utrusta dem med de mjuka färdigheter som krävs för en framgångsrik internationell karriär inom något av dessa expertområden. Det erbjuds både online och ansikte mot ansikte på UPEACE-campus i Costa Rica. Under detta program kommer studenterna att analysera de olika dimensionerna av utveckling inklusive miljömässiga, sociala, ekonomiska och mänskliga dimensioner samt teorin och praktiken för diplomati under 2000-talet. Studenter kommer också att delta i kompetensutvecklingssessioner som är utformade för att stödja deras yrkeskarriär och anställningsbarhet. Karriärer inom detta område kan vara mycket breda. Tilltänkta arbetsgivare inkluderar regeringar, internationella organisationer, utvecklingsorgan, akademi och den privata sektorn.

    • New Kingston, Jamaica

    Heltid, Deltid

    2 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Utveckla professionell kompetens i en värld av snabba förändringar med din magisterexamen i organisationsledning från University of the Commonwealth Caribbean Global Campus (UCCGC). Lär dig hur du underhåller och hanterar en organisations aktiviteter och anställda i en mängd olika organisatoriska ledningssituationer. Få den ledningskunskap som krävs för att hantera de mänskliga aspekterna av en företagsorganisation och inspirera andra på arbetsplatsen.

    • Guaynabo, Puerto Rico

    På Campus

    Spanska

    Master of Graphic Arts -programmet fokuserar på att utveckla yrkesverksamma som försöker framgångsrikt utmärka sig inom digital grafisk design. Det tränar dem i användningen av olika medier som ger dem en specialisering i effektiv visuell kommunikation. Denna specialitet gör det möjligt för dem att sätta framgångsrika riktlinjer och skapa prejudikat inom digital grafisk design.

    • San Juan, Puerto Rico

    På Campus

    Spanska

    Institutionen för musikutbildning och allmänna studier grupperar alla de studenter som vill bli musikpedagoger i skolor i Puerto Rico och utomlands. Vårt lärarförberedande program är ledande inom musikpedagogutbildning i Puerto Rico och erbjuder studenterna möjlighet att utveckla sina kritiska tänkande och estetiska bedömningsförmågor samt en hög musikalisk prestanda. Han avslutar sin förberedelse med en komponent av yrkeskunskaper som gör det möjligt för honom att utöva läraryrket inom tre olika specialiteter: instrumentell, kör och allmän utbildning, både på grundskolan och gymnasienivå.

    • Ponce, Puerto Rico

    På Campus

    Spanska

    Denna mästare fokuserar på Concepts in Painting and Drawing Creative Project I Puerto Ricas konst från 1960 till nutid. Latinamerikansk konst samtida konst Frida Kahlo och revolutionen mexikansk skulpturteologi: människans värdighet äktenskap och familj

    • New Kingston, Jamaica

    Heltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Intresserad av att arbeta med människor som behöver hjälp för att förbättra sin kommunikation, sociala och anpassningsförmåga? Detta program kommer att förbereda dig för att tillhandahålla evidensbaserade tjänster i analys av tillämpad beteende i kliniska, skol- och heminställningar.

    • Bayamón, Puerto Rico

    På Campus

    Spanska

    Fokus på biokemi och cellbiologi, immunologi, vetenskaplig metodik, biostatistik, medicinsk. bakteriologi, parasitologi, mykologi, virologi, diagnostisk bakteriologi.

    • Guaynabo, Puerto Rico

    På Campus

    Spanska

    Målet med Master i interaktiv teknikprogrammering är att utveckla professionella programmerare med nödvändiga färdigheter för att ingå i multinationella eller oberoende företag inom den interaktiva teknikprogrammeringsindustrin.

    • Mayagüez, Puerto Rico

    Distansutbildning

    Spanska

    Detta helt onlineprogram är avsett för yrkesverksamma från olika områden som är villiga att överföra sina kunskaper inom områden som, men inte begränsat till: pedagoger, programutvecklare, samordnare och administratörer av utbildningsinstitutioner, människor som är medvetna om behovet av att skaffa sig kunskaper i sina respektive kompetensområden och för att utveckla, genomföra och/eller samordna onlineprogram. Detta program ger kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att behärska designen och genomförandet av onlineundervisning, vilket förvandlar professionella inom detta område till en högspecialiserad ledare. Detta program är i harmoni med utbildningsarbetet på internationell nivå, både i undervisning och implementering av standarder för online-utbildning, samt övervakning och uppföljning av dessa program.

    • San Juan, Puerto Rico

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Spanska

    Alla våra program är vederbörligen licensierade av Puerto Rico Board of Education (CEPR) och ackrediterade av Middle States Commission for Higher Education (MSCHE). På grundnivå (lärarförberedande program) har vi den specialiserade ackreditering som beviljas av rådet för ackreditering av utbildningsförberedelser (CAEP).