Masterprogram i humaniora i Santiago Chile

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Santiago Chile 2018

Master

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Chile, officiellt Republiken Chile är ett sydamerikanskt land som upptar en lång, smal landremsa mellan Anderna i öster och Stilla havet i väster.

I Santiago, kan man välja favorit utbildning eller specialiserade på ett visst område i många, forskningsinstitut, högskolor och universitet som finns. En av de största universiteten i Chile, Universidad de Chile, ligger här, liksom den berömda Universidad de Santiago de Chile, som har förändrat människors 's liv när det gäller utbildning.

Se alla masterexamina i humaniora i Santiago i Chile 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Internationell Handel Och Politik

Georgetown University’s McDonough School of Business
Online och Campus-kombinerat Deltid 1 år January 2018 Chile Santiago

[+]

Varje elev kompletterar också ett socialt handlingsprojekt som ger möjlighet att undersöka en verklig fråga och under ledning av en mentor och / eller partnerorganisation, skapa en handlingsplan för att ta itu med det.

Antagning

Kandidaten arbetar vanligtvis i affärer, regeringar, finansiella organisationer, multinationella företag eller icke-statliga organisationer.

[-]