Masterprogram i humaniora i Esbjerg Danmark

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Esbjerg Danmark 2018

Master

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

Esbjerg staden är på västkusten av Jylland, Danmark. Det är över 70.000 invånare och är den 5: e största staden i landet. Esbjerg är hem till campus grenar av flera universitet chief av dessa är Syddansk Universitet.

Se alla masterexamina i humaniora i Esbjerg i Danmark 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Marinarkeologi

University of Southern Denmark
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Danmark Esbjerg

Den nya forskarutbildningen i marinarkeologi är utformad för studenter som är intresserade av en professionell karriär inom marinarkeologi ... [+]

Den nya forskarutbildningen i marinarkeologi är utformad för studenter som är intresserade av en professionell karriär inom marinarkeologi och kulturmiljövård. Baserat i Esbjerg på den danska Nordsjökusten, är programmet internationellt orienterad och all undervisning sker på engelska.Ett tvåårigt masterprogramDet tvååriga masterprogrammet skapades med anställbarhet i åtanke. Vårt mål är inte bara att ge en utbildning i marinarkeologi, men att förbereda dig för en karriär inom detta område. Kursen är uppbyggd kring färdigheter som är nödvändiga inom arv management, rådgivning och arkeologiska kontrakt arbete, men också dra nytta studenter som vill följa en mer traditionell forskningsinriktade karriärväg.Kommersiell dykare utbildningVid University of Southern Denmark studenter har möjlighet att få en internationellt erkänd kommersiell dykning kvalificering till mycket låg kostnad. Som en godkänd kommersiell dykskola kan masterprogrammet utfärda danska ”SCUBA erhvervsdykker” certifikat (motsvarande HSE SCUBA).Intresserad?Eftersom utbildningen är gratis i Danmark är marinarkeologi Masters naturligtvis gratis för studenter från EU / EES-länder. Endast studenter från länder utanför EU / EES debiteras en årlig terminsavgift.Detta program erbjuds på engelska.... [-]


Magister I Internationell Turism Och Fritid Förvaltning

University of Southern Denmark
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Danmark Esbjerg

[+]

Ingångskrav

Bachelors of Art (BA) i företagsekonomi, språk och kultur (International Tourism och fritid Management) har rätt att bli antagen. Studenter med andra motsvarande grundutbildningen kommer att vara kvalificerade för antagning efter en bedömning från Studienämnden.

[-]