MASTERSTUDIES

Jämför 4 MA-program i De fria konsterna

Den första nivån av doktorandstudiet, Master of Arts (MA) grad, följer kandidatexamen på grundnivå. MA utdelas till dem som studerar ämnen inom humaniora och samhällsvetenskap.

Vad är en MA i Liberal Arts? Detta program är utformat för dem som söker tvärvetenskapliga studier inom den liberala konsten som uppfyller sina personliga och professionella mål. Eftersom detta område är brett är det ofta upp till studenten att bestämma studiet. Liberal arts grader är avsedda för dem som försöker öka både deras djup och deras kunskapsområde. Det kan vara fokus inom graden, med krav på att ett visst antal kredittimmar ska tillämpas på en och samma kurser inom kurser, forskningsmetoder, etik eller retorik.

MA i Liberal Arts hjälper till att skärpa kritiska tänkande färdigheter och problemlösning förmågor. Kommunikationsförmåga, särskilt offentliga tal och skrift, förbättras också. Dessa färdigheter är tillämpliga på en mängd olika karriärer och livssituationer.

Kostnaderna för dessa program varierar beroende på vilken skolval du väljer, var den ligger och hur mycket tid det tar att slutföra kursen. De flesta program varar mellan ett och två år. Framtida studenter ska kontakta skolorna som intresserar dem för mer information.

Karriärmöjligheter för kandidater med en MA i Liberal Arts är utmärkta för lärare, speciellt de som specialiserat sig på litteratur, historia, vetenskap och filosofi. En rad utbildningsplatser kan hittas, från grundskolor till gymnasier och högskolor. På grund av bredden av inlärning erbjuds, studenter som fortsätter sina utbildningar ofta hitta roller som advokater, läkare, sjuksköterskor och företagsledare.

MA i Liberal Arts-programmen är tillgängliga online och på universitets campus över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

4 Resultat i De fria konsterna Filter

Liberal Studies (MA)

The New School
MA
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Genom programmet Liberal Studies kommer du att kritiskt utforska och intensivt undersöka kärnproblemen i vår tid. MA i Liberal Studies erbjuder praktiska skrivverktyg och guid ...

Läs mer

Master of humaniora: fokuserad eller tvärvetenskapliga studier

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences
MA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

MLA i Liberal Studies erbjuder två "build-egna" spår. I Fokuserade studier spår, studenter utforska ett visst ämne inifrån större perspektiv humaniora, tjänar 18 av de 33 timm ...

Läs mer

Moderna humaniora

University of Winchester
MA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

MA Modern Liberal Arts i Winchester erbjuder en annorlunda och spännande sätt för studenter att planera sina studier kring sina egna intellektuella intressen och frågor. Progr ...

Läs mer

Ma i liberala studier

Kean University
MA
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

The Master of Arts i Liberal Studies Programmet är avsett för vuxna som söker tvärvetenskaplig vägar till kunskap, som vill utforska de värden inneboende inom humaniora, som v ...

Läs mer