Filter
Filosofie magister
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Designstudier Afrika 2019

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Generellt sett kombinerar design flera färdigheter för att skapa unika produkter och lösningar för både offentliga och privata organisationer. Designers sammanför kreativitet, innovativt tänkande, analytisk talang och problemlösning för att planera och bygga objekt, begrepp eller processer i många olika situationer.  

En afrikansk pedagogiska äventyr kan vara spännande eftersom kontinenten 's rika traditionella arvet är så viktigt för kulturen. Afrikaner legendariska gästfrihet är välkomna till främlingar och dess städer multietniska så spännande med sin afrikansk musik, dans och konst, både traditionell och modern, utgör hela andra världar ansökan och glädje, och det finns ett par estetiska upplevelser vart du än går att jämföra och kontrast med färgen, snurra, lukt, och ljudet av en afrikansk marknad.

Se alla masterstudier i Designstudier Afrika 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Designstudier, Afrika

University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utbilda forskare som kan bidra till utvecklingen av kunskap på en avancerad nivå. Magisterexamen intjänas genom att fylla en enda avancerat f ... [+]

Syftet med programmet är att utbilda forskare som kan bidra till utvecklingen av kunskap på en avancerad nivå. Magisterexamen intjänas genom att fylla en enda avancerat forskningsprojekt, som kulminerade i produktionen och acceptans av en avhandling.

Behörighetskrav

En relevant kandidatexamen Honours Degree. En "professionella" Kandidatexamen, eller en magisterexamen, med tillräcklig förberedelse för att bedriva forskning med en rekommenderad minst 60% för alla slutliga år moduler.

Urvalskriterier

Utöver de minimi behörighet enligt ovan, kan blivande studenter att lägga fram en portfölj av deras arbete till en intervju panel. En portfölj skulle begäras om ytterligare bevis som krävs av en studerande beredskap att genomföra text- eller artefactual forskning. Vid text forskning portföljen skulle innehålla exempel på skriftlig forskning och när det gäller artefactual forskning en portfölj med design skulle krävas.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska