Filter
Filosofie magister
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Designstudier Afrika 2020

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Generellt sett kombinerar design flera färdigheter för att skapa unika produkter och lösningar för både offentliga och privata organisationer. Designers sammanför kreativitet, innovativt tänkande, analytisk talang och problemlösning för att planera och bygga objekt, begrepp eller processer i många olika situationer.  

En afrikansk pedagogiska äventyr kan vara spännande eftersom kontinenten 's rika traditionella arvet är så viktigt för kulturen. Afrikaner legendariska gästfrihet är välkomna till främlingar och dess städer multietniska så spännande med sin afrikansk musik, dans och konst, både traditionell och modern, utgör hela andra världar ansökan och glädje, och det finns ett par estetiska upplevelser vart du än går att jämföra och kontrast med färgen, snurra, lukt, och ljudet av en afrikansk marknad.

Se alla masterstudier i Designstudier Afrika 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Designstudier, Afrika

University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utbilda och utbilda forskare som kan bidra till kunskapsutveckling på en avancerad nivå. Masterexamen tjänas genom att genomföra ett enda ava ... [+]

Syftet med programmet är att utbilda och utbilda forskare som kan bidra till kunskapsutveckling på en avancerad nivå. Masterexamen tjänas genom att genomföra ett enda avancerat forskningsprojekt, som kulminerar med produktion och godkännande av en avhandling.

Förkunskapskrav

En relevant kandidatexamen. En ”professionell” kandidatexamen, eller ett doktorsexamen, med tillräcklig förberedelse för att bedriva forskning med ett rekommenderat minimum av 60% för alla läsårsmoduler.

Urvalskriterier

Utöver de minimikrav som anges ovan, kan potentiella studenter bli skyldiga att presentera en portfölj av sitt arbete för en intervjupanel. En portfölj skulle begäras om ytterligare bevis krävs för elevernas beredskap att bedriva text- eller artefaktuell forskning. I fall av textforskning skulle portföljen innehålla exempel på skriftlig forskning, och i fallet med artefaktuell forskning skulle en portfölj med design krävas.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska