MA-program i Designstudier på deltid Afrika

Jämför MA-program i Designstudier på deltid Afrika 2018/2019

Designstudier

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Designområdet är otroligt brett i sin omfattning och erbjuder en mängd olika karriärmöjligheter. De som arbetar inom detta område använder sin kreativitet och sina problemlösningsfärdigheter för att svara på konsumenters, företags och institutioners behov inom både den offentliga och den privata sektorn.

Många program i Afrika sker i en mycket ovanlig kulturell och fysisk miljö än de flesta elever känner till i den gamla goda tiden. Kom veta för att anpassa sig till denna levnadsvillkor är en del av roliga och utmaningen att leva där. Utmaningen är intellektuella, emotionella och fysiska.

Kontakta skolor direkt Bästa masterprogrammen i humaniora i Designstudier på deltid Afrika 2018/2019

Läs Mer

Ma i design

University of Johannesburg
Campusstudier Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Johannesburg

Syftet med programmet är att utbilda forskare som kan bidra till utvecklingen av kunskap på en avancerad nivå. Magisterexamen intjänas genom att fylla en enda avancerat forskningsprojekt, som kulminerade i produktionen och acceptans av en avhandling. [+]

Syftet med programmet är att utbilda forskare som kan bidra till utvecklingen av kunskap på en avancerad nivå. Magisterexamen intjänas genom att fylla en enda avancerat forskningsprojekt, som kulminerade i produktionen och acceptans av en avhandling.

Behörighetskrav

En relevant kandidatexamen Honours Degree. En "professionella" Kandidatexamen, eller en magisterexamen, med tillräcklig förberedelse för att bedriva forskning med en rekommenderad minst 60% för alla slutliga år moduler.

Urvalskriterier

Utöver de minimi behörighet enligt ovan, kan blivande studenter att lägga fram en portfölj av deras arbete till en intervju panel. En portfölj skulle begäras om ytterligare bevis som krävs av en studerande beredskap att genomföra text- eller artefactual forskning. Vid text forskning portföljen skulle innehålla exempel på skriftlig forskning och när det gäller artefactual forskning en portfölj med design skulle krävas.... [-]