Masterexamen i humaniora (MA) i Designstudier i East of England i Storbritannien

Se alla MA-program i Designstudier i East of England i Storbritannien 2018

Designstudier

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Generellt sett kombinerar design flera färdigheter för att skapa unika produkter och lösningar för både offentliga och privata organisationer. Designers sammanför kreativitet, innovativt tänkande, analytisk talang och problemlösning för att planera och bygga objekt, begrepp eller processer i många olika situationer.  

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterprogram i humaniora i Designstudier i East of England i Storbritannien 2018

Läs Mer

Ma Av Avhandling I Konst Och Design

Writtle College
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Chelmsford + 1 fler

MA av Disputation i Art & Design är utformad för att hjälpa eleverna översyn, utveckla och fortsätter sitt arbete som konstnär eller designer. [+]

Varför studera en MA genom Disputation i Art & Design?

MA av Disputation i Art & Design är utformad för att hjälpa eleverna översyn, utveckla och fortsätter sitt arbete som konstnär eller designer. Kursen har skapats för att öka bredden och djupet av elevernas konstnärliga förmågor och kapacitet för självstyrning och professionalism. Det kommer att tillåta elever att utveckla en individuell övning och framkalla önskad kompetens att framgångsrikt bli en kreativ professionell.

Vem är kursen för?

MA av Disputation i konst och design är för dem med konst och / eller design grader eller liknande utmärkelser kvalifikationer. Hit hör till exempel: konst, grafisk design, illustration, interaktiva medier, nätverks media, arkitektur, inredning, landskap och trädgård design, och konsthistoria. Eleverna kan välja att gå vidare direkt från sin grundutbildning eller återvända till sina studier efter en tids arbete. Som en icke-lärt forskarexamen, MA av avhandling ger studenterna möjlighet att identifiera och förfina ett forskningsområde inom en öppen ateljé debattkultur och träna under ledning av etablerade utövande konstnärer, curatorer, teoretiker och konsthistoriker. En portfölj av arbete och CV krävs tillsammans med ett brev adresseforskningsintressen och skälen för att tillämpa.... [-]


Ma Kommunikationsdesign

Norwich University of the Arts
Campusstudier Heltid August 2018 Storbritannien Norwich

Communication Design berör varje aspekt av 21-talet liv.Det är av grundläggande betydelse för hur vi förhåller oss till varandra och vår miljö [+]

MA Communication Design

Communication Design berör varje aspekt av 21-talet liv. Det är av grundläggande betydelse för hur vi förhåller oss till varandra och vår miljö.

Detta förslag driven, kommer industrin fokuserad kurs stödja din intellektuella nyfikenhet och utrusta dig med relevant kompetens för att bli en framstående läkare inom internationella design-community. NucA har etablerat ett gott rykte för styrkan i sin grafiska och kommunikation utformning expertis. Utexaminerade hitta sina NucA referenser är mycket attraktiva för potentiella arbetsgivare och många tidigare studenter inneha positioner i ledande designbyråer.

Denna MA kommer att utmana dig att reflektera över din befintliga praxis och driva dina idéer när du fördjupa dig i aktuell forskning och trender inom branschen.Arbeta tillsammans med lärare du kommer att stödjas för att ta itu med de professionella, teoretiska, etiska, tekniska, konceptuella och visuella aspekter av design. Rita på våra stora resurser branschstandard kan du arbeta inom områden som, image göra, typografi, webbdesign, produktens förpackning och informationsdesign. Idéer generation och experiment, problemlösning och reflektion är viktiga färdigheter som vårdas under hela detta program. ... [-]