Masterexamen i humaniora (MA) i Designstudier i Yorkshire and the Humber i Storbritannien

Se alla MA-program i Designstudier i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Designstudier

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Design är ett specialiserat område som har ett brett spektrum av tillämpningar. Att konstruera objekt eller processer är nyckeln till att möta kundernas behov. Unik tänkande, forskning, analys och problemlösning kombineras för att ta fram produkter hos företag, inom utbildningsvärden, hos myndigheter och icke-vinstdrivande miljöer.  

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterprogram i humaniora i Designstudier i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Läs Mer

Magister I Kreativa Praktiken (MA)

Leeds College of Art
Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2018 Storbritannien Leeds + 1 fler

Vår Master of Arts i Creative Practice har tagits fram för kreativa utövare; nyutexaminerade och yrkesverksamma som vill undersöka, stärka och fördjupa sin praktik inom sitt eget sammanhang. Denna kurs handlar om individen. [+]

Vår Master of Arts i Creative Practice har tagits fram för kreativa utövare; nyutexaminerade och yrkesverksamma som vill undersöka, stärka och fördjupa sin praktik inom sitt eget sammanhang. Denna kurs handlar om individen.

Den unika program uppmuntrar dig att driva en enskild forskningsförslag för hela det program som ger dig möjlighet att granska och stärka din egen praktik och placera den i mitten av dina studier. Det möter behoven hos utexaminerade inom konst och design, som vill fortsätta att utveckla sin praxis; utveckla sin identitet inom ramen för de kreativa och kulturella näringar; hålla kontakt med andra kreativa utövare; utveckla frilans eller andra karriärvägar i samband med en portfölj karriär. ... [-]