$close

Filter

Visa resultat

Se alla MA-program i Designstudier i Pocheon-si i Sydkorea 2022

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.Skickliga designers behövs i många organisationer för att ta fram skräddarsydda lösningar på vanliga problem. Eftersom designområdet är så stort och omfa… Läs mer

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Skickliga designers behövs i många organisationer för att ta fram skräddarsydda lösningar på vanliga problem. Eftersom designområdet är så stort och omfattar många olika miljöer och tillämpningsområden letar man efter designers i både små och stora företag, inom utbildning, i ideella organisationer och inom den offentliga sektorn.  

De lärosäten som ingår regelbundna fyraåriga högskolor och universitet. Utbildning tas på stort allvar i Sydkorea, och landet är hem för flera universitet i världsklass, varav många har utbytesavtal med olika utländska universitet, och är ett bra sätt för utlänningar att uppleva livet på landet.

Be om information Masterprogram i humaniora i Designstudier i Pocheon-si i Sydkorea 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Sydkorea
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Daejin University
Pocheon-si, Sydkorea

Master of Design fokuserar på Visual Communications Design, Brand Package Design, Exhibition Environmental Design

Master of Design fokuserar på Visual Communications Design, Brand Package Design, Exhibition Environmental Design -
MA
Korean
Campusstudier