MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Digital kommunikation Europa 2019

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Se alla masterstudier i Digital kommunikation Europa 2019

5 Resultat i Digital kommunikation, Europa Filter

MA Media

Regent’s University London
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien London

Att överbrygga grunden i etablerat media med framtida digitala teorier och färdigheter, vår spännande nya MA kommer att förbereda akademiker för det globala mediet på det 21: a århundradet.

MA / MSc i lingvistik: Språk- och kommunikationsteknik (Dubbelgradsprogram)

University of Groningen
Campusstudier Heltid 24 månader Kontakt Skolan Nederländerna Groningen

Hur hanterar vi informationens överbelastning av moderna medier? Vad är det bästa sättet att samla in data i en flerspråkig miljö? Ta reda på detta internationella Double Degree-spår.

MA i kommunikation

University of Groningen
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Nederländerna Groningen

Vill du vara i framkant av den digitala svängen i humaniora? Den nuvarande informationsrevolutionen öppnar spännande perspektiv för forskning och dess tillämpningar i samhället.

MA Digital Direction

Royal College of Art
Campusstudier Heltid Deltid 15 månader Kontakt Skolan Storbritannien London + 1 fler

Digital Direction är ett 15-månaders magisterprogram som börjar i september. Digital Direction adresserar media och storytelling i den digitala eran, utvärderar nya problem som hör samman med modern digital kommunikation och kreativ ekonomi, träna nya kreativa ledare som svarar för ständigt förändrade kontext, infrastrukturer och teknik och skapar en ny våg av kreativt ledarskap.

MA i kommunikation, mediepraxis och PR

Swansea University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien Swansea + 1 fler

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin kreativa praxis och professionella skrivförmåga eller letar efter att arbeta i en entreprenörsmiljö.