MASTERSTUDIES.SE

Jämför 7 MA-program i Digital kommunikation

Med en magisterexamen innebär behärskning av en specifik akademisk disciplin. En master är den näst högsta grad upp från en kandidat- och speglar en utbildningsnivå som är högre än genomsnittet men ännu inte på en doktorsnivå. Erhålla en magisterexamen kan vara ett kraftfullt verktyg för att förbättra jobbutsikter och ökande inkomstpotential, samt en stor personlig prestation.

Vad är en MA i Digital kommunikation? Detta är en akademisk examen på högre nivå som återspeglar en stark expertis historia, praktisk tillämpning och bästa praxis när det gäller kommunikation med betoning på digital teknik. Klassrummet studie fokuserar på att lära sig alla detaljer i visuell kommunikation principer, bland annat rörelse och komposition i digitala miljöer samt få taktisk kunskap om relevanta program.Eleverna lär sig praktiska metoder för applicering av ny teknik för kommunikation dilemman via kurser i digitala medieetik och få viktiga färdigheter i kritisk visuell analys via designrelaterade kurser.

Det finns många fördelar med att driva en magisterexamen, inte minst är känslan av personlig vinning. Utexaminerade också typiskt att uppleva en snabb expansion av arbetstillfällen som de hittar grad kvalificerar dem att söka nya positioner.

Hur mycket kostnaderna examen grad beror på vilken skola du går, antalet klasser du ta och om du är berättigad till ekonomiskt stöd, stipendier och bidrag. För att få det bästa svaret, kontakta din blivande skolan direkt och beröra baser med antagningsenheten.

Beväpnad med en MA i Digital kommunikation, akademiker kvalificera ofta för ett obegränsat antal arbetstillfällen i den digitala kommunikations- och mediekonstfält.Akademiker har ofta positioner som sociala medier samordnare, digitala journalister, PR-specialister och telekommunikation specialister. Marknadsföringsmöjligheter kan inkludera online-marknadsföring specialist och interaktiva annonsdesigner.

Du kan också låsa upp nya möjligheter med en examen. Kom igång idag - sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

7 Resultat i Digital kommunikation Filter

MA Media

Regent’s University London
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien London

Att överbrygga grunden i etablerat media med framtida digitala teorier och färdigheter, vår spännande nya MA kommer att förbereda akademiker för det globala mediet på det 21: a århundradet.

MA / MSc i lingvistik: Språk- och kommunikationsteknik (Dubbelgradsprogram)

University of Groningen
Campusstudier Heltid 24 månader Kontakt Skolan Nederländerna Groningen

Hur hanterar vi informationens överbelastning av moderna medier? Vad är det bästa sättet att samla in data i en flerspråkig miljö? Ta reda på detta internationella Double Degree-spår.

MA i kommunikation

University of Groningen
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Nederländerna Groningen

Vill du vara i framkant av den digitala svängen i humaniora? Den nuvarande informationsrevolutionen öppnar spännande perspektiv för forskning och dess tillämpningar i samhället.

Master of Arts i kommunikation: Integrerad digital strategi

Queens University of Charlotte Online
Internet Deltid Augusti 2019 Amerikas förenta stater Charlotte

Online Master of Arts i kommunikation vid Queens University of Charlotte par beprövade principer, verktyg och taktik med nya och framväxande medietrender.

MA Digital Direction

Royal College of Art
Campusstudier Heltid Deltid 15 månader Kontakt Skolan Storbritannien London + 1 fler

Digital Direction är ett 15-månaders magisterprogram som börjar i september. Digital Direction adresserar media och storytelling i den digitala eran, utvärderar nya problem som hör samman med modern digital kommunikation och kreativ ekonomi, träna nya kreativa ledare som svarar för ständigt förändrade kontext, infrastrukturer och teknik och skapar en ny våg av kreativt ledarskap.

MA i kommunikation, mediepraxis och PR

Swansea University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien Swansea + 1 fler

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin kreativa praxis och professionella skrivförmåga eller letar efter att arbeta i en entreprenörsmiljö.

MA i kommunikation - kommunikationsteknik och digital kommunikation

Seton Hall University College of Communication and the Arts
Kombinerat online och på campus Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater South Orange

Spårningen Digital Communication and Communication Technologies fokuserar på kommunikation i företag, organisationer och mänskliga relationer. I det här spåret studerar eleverna relationer i digital kommunikation, samhälle och kultur i nuvarande, verkliga fall, inklusive granskning av tekniska användningsfall och tillämpningar för övning i personliga och professionella sammanhang.