MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Digitala medier Europa 2019

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Digitala mediaprogram bidra till att ge elever med viktiga kunskaper och färdigheter de behöver inom digitala medier, teknik och produktion. Program med fokus på digitala medier kan bidra till att förbereda de studerande för karriärer inom animation, studio produktion och video game design.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Se alla masterstudier i Digitala medier Europa 2019

15 Resultat i Digitala medier, Europa Filter

MA International Journalism for Digital Media

University of Salford
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 36 månader September 2019 Storbritannien Manchester + 1 fler

Vår kurs utforskar både teoretiska och praktiska termer aktuella frågor i journalistik inom ramen för den digitala revolutionen och mediekonvergensen.

Master New Media Journalism (MA)

Leipzig School of Media
Campusstudier Deltid 4 terminer Oktober 2019 Tyskland Leipzig

Extra-yrkesstudie med inriktning på digital journalistik, produktion av medier och mediahantering, studie språk: tyska (miniminivå C1 krävs)

Master Corporate Media (MA)

Leipzig School of Media
Campusstudier Deltid 3 terminer Oktober 2019 Tyskland Leipzig

Deltidsstudier med fokus på företags kommunikation, marknadsföring och PR, studiet språk: tyska (miniminivå C1 krävs)

Ma digitala medier praktiken: interaktionsdesign

University of Winchester
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Winchester + 1 fler

Digital Media Practice program på Winchester är utformad för att rymma ett brett utbud av specialiserade intressen inom det breda spektrum tillgängligt inom den digitala mediebranschen.

Ma digitala medier praktiken: visualisering

University of Winchester
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Winchester + 1 fler

Digital Media Practice program på Winchester är utformad för att rymma ett brett utbud av specialiserade intressen inom det breda spektrum tillgängligt inom den digitala mediebranschen.

MA i digital media och kommunikation

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 3 terminer September 2019 Cypern Nicosia + 1 fler

MA i digitala media och kommunikation behandlar dessa och liknande frågor som har uppstått av uppkomsten av sociala medier och deras ökande dominans i media och kommunikations yrken.

MA Global Digitala kulturer

SOAS University of London
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien London Singapore + 2 fler

Detta program undersöker de globala dimensionerna av digital kultur, med fokus på digital kreativitet och praxis i det globala sydlandet. Eleverna lär sig att förstå den historiska utvecklingen av digital teknik och internet, utforska deras inverkan och mening i olika ekonomiska, politiska och kulturella riker.

MA i Interactive Media Practice

University of Westminster
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Detta spännande nya tvärvetenskapliga masterprogram är fullt utformat för att spegla behoven hos moderna interaktiva mediebranscher som kombinerar kreativ teknik, interaktivitet och designpraxis inom digitala kulturer med användaren i åtanke.

MA i media skapande och innovation

University of Groningen
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Nederländerna Groningen

Vill du förstå hur ny medieteknik används för att skapa innovativa format och sätt att berätta om berättelser, och hur medieinnovation och startkultur är förankrad i kreativa processer?

MA i datafik och digital litteratur

University of Groningen
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Nederländerna Groningen

Har du någonsin funderat på hur algoritmer ger mening om våra digitala aktiviteter för att avgöra vad vi ser och gör online? Vill du förstå hur stora data som påverkar våra dagliga liv och hur digital kompetens kan ge människor möjlighet att navigera i digitala samhällen?

Master i nya medier

Utrecht University
Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Nederländerna Utrecht + 1 fler

Under det ettåriga masterprogrammet i New Media och Digital Culture kommer du att dyka in i de många aspekterna av vad det innebär att leva i en tid av nya medier. Med hjälp av ett internationellt team av erfarna forskare bistår du med aktuella forskningsprojekt och lär dig att reflektera kritiskt på hur dagens kulturer formas av spel, sociala medier, internetaktivism, appar, datavisualiseringar, mobila enheter, algoritmer och deltagande plattformar.

MA i New Media

Kadir Has University
Campusstudier Heltid 3 - 4 terminer September 2019 Turkiet Istanbul

Syftet med "New Media Program", som lanserades 2009 som den första i sitt slag i Turkiet av fakulteten för kommunikation vid Kadir Has University , är att ge praktisk kunskap och erfarenhet inom media, kultur och kommunikationsindustrin.

MA Digital Direction

Royal College of Art
Campusstudier Heltid Deltid 15 månader September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Digital Direction är ett 15-månaders magisterprogram som börjar i september. Digital Direction adresserar media och storytelling i den digitala eran, utvärderar nya problem som hör samman med modern digital kommunikation och kreativ ekonomi, träna nya kreativa ledare som svarar för ständigt förändrade kontext, infrastrukturer och teknik och skapar en ny våg av kreativt ledarskap.

MA i Digital Media Management

Sheffield Hallam University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Sheffield

Den kreativa industrisektorn är livlig, snabbväxande och ger stor nytta för utvecklade ekonomier. I Förenade kungariket är de kreativa industrier värda över 77 miljarder kronor per år och står för 5% av ekonomin, med export på över 17 miljarder pund per år. Kvalificerade personal inom digital mediahantering är efterfrågade att möta denna fenomenala tillväxt. Dina studier är baserade i våra moderna medielabb i institutionen för mediekunskap och kommunikation. Många av våra akademiska medarbetare ger industrin erfarenhet av sin undervisning. Kursen innehåller också ett regelbundet program för industrihögtalare och klientbaserade projekt samt en grund för dem som vill flytta in i mediahanteringsroller inom organisationer, erkänna befintlig kompetens och kunskap genom en formell kvalifikation eller starta egen mediaaffär.

Full-time MA in Digital Management

Hyper Island
Campusstudier Heltid 24 veckor Öppen antagning Storbritannien Manchester