MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Digitala medier i Nederländerna 2019

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

Digitala mediaprogram bidra till att ge elever med viktiga kunskaper och färdigheter de behöver inom digitala medier, teknik och produktion. Program med fokus på digitala medier kan bidra till att förbereda de studerande för karriärer inom animation, studio produktion och video game design.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Digitala medier i Nederländerna 2019

3 Resultat i Digitala medier, Nederländerna Filter

MA i media skapande och innovation

University of Groningen
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Nederländerna Groningen

Vill du förstå hur ny medieteknik används för att skapa innovativa format och sätt att berätta om berättelser, och hur medieinnovation och startkultur är förankrad i kreativa processer?

MA i datafik och digital litteratur

University of Groningen
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Nederländerna Groningen

Har du någonsin funderat på hur algoritmer ger mening om våra digitala aktiviteter för att avgöra vad vi ser och gör online? Vill du förstå hur stora data som påverkar våra dagliga liv och hur digital kompetens kan ge människor möjlighet att navigera i digitala samhällen?

Master i nya medier

Utrecht University
Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Nederländerna Utrecht + 1 fler

Under det ettåriga masterprogrammet i New Media och Digital Culture kommer du att dyka in i de många aspekterna av vad det innebär att leva i en tid av nya medier. Med hjälp av ett internationellt team av erfarna forskare bistår du med aktuella forskningsprojekt och lär dig att reflektera kritiskt på hur dagens kulturer formas av spel, sociala medier, internetaktivism, appar, datavisualiseringar, mobila enheter, algoritmer och deltagande plattformar.