Filter
Filosofie magister
Turkiet Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Digitala medier i Turkiet 2019

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Digitala medier är ett program fokus som kan omfatta ämnen som datorgrafik, videoproduktion och kreativ kommunikation. Digitala medier program hjälper studenter att få fältet specifika kunskaper de behöver för en karriär inom grafisk design, digital medieproduktion och film och underhållning.

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Digitala medier i Turkiet 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Digitala medier, Turkiet

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Kadir Has University

Syftet med "New Media Program", som lanserades 2009 som den första i sitt slag i Turkiet av fakulteten för kommunikation vid Kadir Has University , är att ge praktisk kun ... [+]

Syftet med det nya medieprogrammet som lanserades 2009 som den första i sitt slag i Turkiet vid fakulteten för kommunikation vid Kadir Has University , är att ge praktisk kunskap och erfarenhet inom media, kultur och kommunikationsindustrin. Det riktar sig till proffs som vill följa och anta de senaste utvecklingen inom medie- och kommunikationsteknik till sitt yrke.

Nya kommunikationsmiljöer som Internet, GSM-system, onlinejournalistik har lett till sociala, kulturella, politiska och ekonomiska förändringar både i Turkiet och runt om i världen. Efter denna utveckling har nya specialiteter inträffat i denna nybildade kommunikationsmiljö. Syftet med detta program är att utbilda kommunikations- och mediautövare från det 21: a århundradet enligt ett utvalt kompetensområde.... [-]

Turkiet Istanbul
September 2019
Heltid
3 - 4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska