MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Digitala medier i USA 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Digitala mediaprogram kan vara perfekt för personer som tycker om att arbeta med teknik för att skapa digital underhållning. Som en del av sin digitala medieprogram, kan eleverna lära sig att använda avancerade datorprogram, hur man programmerar programvara och hur man använder digitaliserat innehåll som ett verktyg för marknadsföring.   

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Digitala medier i USA 2019

6 Resultat i Digitala medier, Amerikas förenta stater Filter

Online Master of Arts i Emerging Media

Loyola University Maryland
Internet Deltid 1 år September 2019 Amerikas förenta stater Baltimore

Hastigheten för innovation inom kommunikationsteknik accelererar. Några av dessa innovationer kommer att förändra världen och hur vi gör affärer, lär, spelar och relaterar till varandra.

film, tv och digitala media administrationsprogram

Cambridge Graduate University
Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

Cambridge Graduate University är utformad för att ge globala ledare med verktyg, nätverk, globala överenskommelser och existentiell logik att ha 21st Century global påverkan.Som en del av

Medievetenskap (MA)

The New School
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater New York + 2 fler

Kandidatprogrammet i medieforskning erbjuder en tvärvetenskaplig studieplan i medieteknik, design och övning med tonvikt på produktion av video, ljud och webbaserat media.

MA i mediedesign

Emerson College
Campusstudier 1 - 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Media Design är ett tillämpat forskning MA-program inrymt i Emerson's Engagement Lab. I motsats till traditionella kursarbeten kommer du från början att ansluta till potentiella samhällsintressenter och arbeta med de organisationer som du formulerar ditt uppsatsprojekt.

MA i kommunikation - kommunikationsteknik och digital kommunikation

Seton Hall University College of Communication and the Arts
Kombinerat online och på campus Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater South Orange

Fokusera på kommunikationsteknik i företag, organisationer och mänskliga relationer, inklusive användning av enheter, adoptioner och applikationer. Kurser inkluderar: Teori och praktik av digital kommunikation Internet och kommunikation; Nya medier, organisationer och institutioner; Kommunikationsteknik Etik.

MA Ny Medieproduktion

Webster University
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Augusti 2019 Amerikas förenta stater St. Louis

Nya Media Production-program är för studenter som söker en förmåga att berätta om berättelser i en multiplattform digital kommunikationsmiljö. Denna grad är utformad för att skärpa de färdigheter som studenterna redan har och introducera eleverna till en mängd olika kompetenssatser för att avancera i ett multiplattformsmedialandskap som kräver kompetens och kunskap om produktion i olika medieformer.