MASTERSTUDIES.SE

Jämför 20 MA-program i Digitala medier

En Master of Arts (MA) examen är en post-examen utformad för personer som vill gå ett steg längre med sin utbildning. De studerar vanligtvis ämnen som samhällsvetenskap, kommunikation eller konst. En sådan examen är MA i digitala medier.

Vad är en MA i digitala medier? Idag är efterfrågan på digitala medier experter växer exponentiellt, och för att möta denna efterfrågan har många högskolor och universitet börjat erbjuda magisterexamen i det området. En sådan examen kan ha ett särskilt fokus, liksom underhållning, utbildning eller sociala medier, medan andra kan vara mer generell. Vanligtvis kommer kurser ingår undervisning i ett antal affärsinriktade discipliner som berör det digitala området, inklusive redovisning, finansiering, marknadsföring, management, Digital Media Law, informationssystem och Digital Technologies.

Bland fördelarna med denna grad är att det finns goda betalande, professionella positioner i en mängd olika branscher. Till exempel, tv, film, online-utbildning, videospel utveckling och andra högteknologiska industrier är bara några. Dessutom frilans möjligheter i överflöd. En annan fördel är att akademiker har ofta möjlighet att arbeta utomlands, expandera den digitala revolutionen i länder runt om i världen. De med en önskan kanske kan fortsätta sina studier för att tjäna doktorsexamen i digitala medier, ytterligare utöka sina möjligheter.

Denna grad erbjuds av många institutioner, och kostnaden för färdigställande varierar beroende på ett flertal faktorer som geografiskt läge och leveranssätt, samt om skolan är en offentlig eller privat institution. Oavsett kostnaden, kan de flesta program slutföras inom två år.Det finns också olika format alternativ, inklusive traditionella heltidsmodellen, samt deltids, kväll och online klasser.

Akademiker med en avancerad digital media examen kan bedriva många potentiella karriärvägar. Möjligheter inkluderar Entertainment Manager Evenemang Produktionschef, Digital Marketing Manager, Film och / eller musikproducent, frilanskonsult och informationssystem Manager. Dock är denna grad gäller för allt fler positioner, med nya utvecklas hela tiden.

Eftersom dessa program kan vara mycket konkurrenskraftig, är det viktigt att potentiella studenter gälla så snart de kan. Processen är enkel. Du behöver bara fylla i en online-dokument. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

20 Resultat i Digitala medier Filter

MA Ny Medieproduktion

Webster University
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Augusti 2019 Amerikas förenta stater St. Louis

Nya Media Production-program är för studenter som söker en förmåga att berätta om berättelser i en multiplattform digital kommunikationsmiljö. Denna grad är utformad för att skärpa de färdigheter som studenterna redan har och introducera eleverna till en mängd olika kompetenssatser för att avancera i ett multiplattformsmedialandskap som kräver kompetens och kunskap om produktion i olika medieformer.

Full-time MA in Digital Management

Hyper Island
Campusstudier Heltid 24 veckor Öppen antagning Storbritannien Manchester

MA i kommunikation - kommunikationsteknik och digital kommunikation

Seton Hall University College of Communication and the Arts
Kombinerat online och på campus Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater South Orange

Fokusera på kommunikationsteknik i företag, organisationer och mänskliga relationer, inklusive användning av enheter, adoptioner och applikationer. Kurser inkluderar: Teori och praktik av digital kommunikation Internet och kommunikation; Nya medier, organisationer och institutioner; Kommunikationsteknik Etik.

MA i Digital Media Management

Sheffield Hallam University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Sheffield

Den kreativa industrisektorn är livlig, snabbväxande och ger stor nytta för utvecklade ekonomier. I Förenade kungariket är de kreativa industrier värda över 77 miljarder kronor per år och står för 5% av ekonomin, med export på över 17 miljarder pund per år. Kvalificerade personal inom digital mediahantering är efterfrågade att möta denna fenomenala tillväxt. Dina studier är baserade i våra moderna medielabb i institutionen för mediekunskap och kommunikation. Många av våra akademiska medarbetare ger industrin erfarenhet av sin undervisning. Kursen innehåller också ett regelbundet program för industrihögtalare och klientbaserade projekt samt en grund för dem som vill flytta in i mediahanteringsroller inom organisationer, erkänna befintlig kompetens och kunskap genom en formell kvalifikation eller starta egen mediaaffär.

MA i mediedesign

Emerson College
Campusstudier 1 - 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Media Design är ett tillämpat forskning MA-program inrymt i Emerson's Engagement Lab. I motsats till traditionella kursarbeten kommer du från början att ansluta till potentiella samhällsintressenter och arbeta med de organisationer som du formulerar ditt uppsatsprojekt.

MA Digital Direction

Royal College of Art
Campusstudier Heltid Deltid 15 månader September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Digital Direction är ett 15-månaders magisterprogram som börjar i september. Digital Direction adresserar media och storytelling i den digitala eran, utvärderar nya problem som hör samman med modern digital kommunikation och kreativ ekonomi, träna nya kreativa ledare som svarar för ständigt förändrade kontext, infrastrukturer och teknik och skapar en ny våg av kreativt ledarskap.

MA i New Media

Kadir Has University
Campusstudier Heltid 3 - 4 terminer September 2019 Turkiet Istanbul

Syftet med "New Media Program", som lanserades 2009 som den första i sitt slag i Turkiet av fakulteten för kommunikation vid Kadir Has University , är att ge praktisk kunskap och erfarenhet inom media, kultur och kommunikationsindustrin.

Medievetenskap (MA)

The New School
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater New York + 2 fler

Kandidatprogrammet i medieforskning erbjuder en tvärvetenskaplig studieplan i medieteknik, design och övning med tonvikt på produktion av video, ljud och webbaserat media.

Master i nya medier

Utrecht University
Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Nederländerna Utrecht + 1 fler

Under det ettåriga masterprogrammet i New Media och Digital Culture kommer du att dyka in i de många aspekterna av vad det innebär att leva i en tid av nya medier. Med hjälp av ett internationellt team av erfarna forskare bistår du med aktuella forskningsprojekt och lär dig att reflektera kritiskt på hur dagens kulturer formas av spel, sociala medier, internetaktivism, appar, datavisualiseringar, mobila enheter, algoritmer och deltagande plattformar.

MA i datafik och digital litteratur

University of Groningen
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Nederländerna Groningen

Har du någonsin funderat på hur algoritmer ger mening om våra digitala aktiviteter för att avgöra vad vi ser och gör online? Vill du förstå hur stora data som påverkar våra dagliga liv och hur digital kompetens kan ge människor möjlighet att navigera i digitala samhällen?

MA i Interactive Media Practice

University of Westminster
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Detta spännande nya tvärvetenskapliga masterprogram är fullt utformat för att spegla behoven hos moderna interaktiva mediebranscher som kombinerar kreativ teknik, interaktivitet och designpraxis inom digitala kulturer med användaren i åtanke.

MA Global Digitala kulturer

SOAS University of London
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien London Singapore + 2 fler

Detta program undersöker de globala dimensionerna av digital kultur, med fokus på digital kreativitet och praxis i det globala sydlandet. Eleverna lär sig att förstå den historiska utvecklingen av digital teknik och internet, utforska deras inverkan och mening i olika ekonomiska, politiska och kulturella riker.

MA i digital media och kommunikation

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 3 terminer September 2019 Cypern Nicosia + 1 fler

MA i digitala media och kommunikation behandlar dessa och liknande frågor som har uppstått av uppkomsten av sociala medier och deras ökande dominans i media och kommunikations yrken.

Ma digitala medier praktiken: interaktionsdesign

University of Winchester
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Winchester + 1 fler

Digital Media Practice program på Winchester är utformad för att rymma ett brett utbud av specialiserade intressen inom det breda spektrum tillgängligt inom den digitala mediebranschen.

film, tv och digitala media administrationsprogram

Cambridge Graduate University
Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

Cambridge Graduate University är utformad för att ge globala ledare med verktyg, nätverk, globala överenskommelser och existentiell logik att ha 21st Century global påverkan.Som en del av