close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Djurvetenskap

För många är Master of Arts (MA) den logiska utvecklingen från sin kandidatexamen. En magisterexamen kan öppna nya möjligheter som inte är tillgängliga för dem som bara innehar en kandidatexamen. Vad är en MA i djurvetenskap? De som arbetar med denna examen drar sig på områdena biologi och ledning. Studenterna kan fokusera på karriär inom djurindustrin, laboratoriestudier eller tr… Läs mer

För många är Master of Arts (MA) den logiska utvecklingen från sin kandidatexamen. En magisterexamen kan öppna nya möjligheter som inte är tillgängliga för dem som bara innehar en kandidatexamen.

Vad är en MA i djurvetenskap? De som arbetar med denna examen drar sig på områdena biologi och ledning. Studenterna kan fokusera på karriär inom djurindustrin, laboratoriestudier eller träning av följeslagna djur. Ledningsfokuser kommer in i spel när eleverna dyker upp inom djurhändelser och idrottsgrenar. Kurser inom djurvetenskap involverar ofta samarbete med andra studenter såväl som individuella presentationer, som arbetar mot aktuell praxis inom djurvetenskap.

Att bedriva en MA i djurvetenskap ger eleverna färdigheter som de kan använda resten av sitt liv. En sådan färdighet skulle vara strategiskt tänkande; Eftersom de skapar strategier för djurindustrins framtid kan de också lära sig att strategisera händelser i sina egna liv. Dessutom öppnar färdigheter som sportmarknadsföring och djurhantering nya vägar för karriärutforskning för initiativande studenter.

Beroende på vilket land och skolan som valts kan kostnaden för att bedriva en magisterexamen i djurvetenskap variera. Eftersom varje skola har ett unikt program uppmanas studenterna att undersöka kostnaden för deras föredragna program för att se till att det ligger i linje med sina planer.

En rad karriärer är öppna för någon som tjänar en MA i djurvetenskap. Även om dessa vanligtvis involverar att arbeta direkt med djur, kan vissa karriärer förgrena sig från färdigheter som lärt sig. Till exempel kan en utbildning i ledningsteknik leda en student att bli en affärschef. Graduates går ofta på att hantera gårdar eller rancher. Andra akademiker fokuserar på veterinärmedicin att bli praktiserande veterinärer. Fortfarande kan andra välja att hålla fokus i ren vetenskap och bli djurforskare, studera biologiska områden och medicin för att stödja andra sektorer inom djurindustrin.

På campus och online kurser finns tillgängliga för studenter som söker en Master i Animal Science. Online-klasser kan vara särskilt fördelaktiga genom att tillåta flexibilitet på plats och tid. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Hartpury College, University of West England
Gloucester , Storbritannien

Genom en kombination av grundläggande rena affärs moduler som utvecklats av välrenommerade Bristol Business School och hästaffärsspecifika moduler, dessa program

Genom en kombination av grundläggande rena affärs moduler som utvecklats av välrenommerade Bristol Business School och hästaffärsspecifika moduler, dessa program -
MA
Heltid
Deltid
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här