MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Dokumentärstudier i Storbritannien 2019

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Dokumentärstudier i Storbritannien 2019

1 Resultat i Dokumentärstudier, Storbritannien Filter

MA Wildlife Documentary Production

University of Salford
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Manchester

På den här kursen kommer du att lära dig de forsknings-, manuskript- och produktionskunskaper som du behöver för att producera polerade, professionella wildlife-dokumentärer.