Keystone logo

2 Masterexamen (MA) Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Masterexamen (MA) Program i Ekonomistyrning

    En Master of Arts är ett forskarutbildningsprogram som vanligtvis tar två år att slutföra. De flesta studenter väljer att få sin MA direkt efter avslutad kandidatexamen eller efter att ha spenderat tid på arbetsplatsen och beslutar att gå tillbaka till skolan för att förvärva mer kompetens. I allmänhet tillåter en MA en högre grad av specialisering än en kandidatexamen och är ofta mer intensivt fokuserad på den studerandes utvalda fält.

    Vad är en MA i ekonomisk förvaltning? En MA i finansiell ekonomi är en allmän examen för studenter som vill gå in på finans eller ekonomi. Detta examensprogram är utformat för att undervisa alla aspekter av ekonomi i en företags- eller bankmiljö, så att studenterna får en mer detaljerad bild av vad det finansiella området handlar om. Studenter kan förvänta sig att lära sig om de teoretiska, tekniska och praktiska sidorna av ekonomi, liksom några av de stora trenderna i världsekonomi och bankverksamhet.

    Det finns ett antal fördelar att tjäna en mästare i ekonomisk förvaltning. Denna grad ger akademiker kunskap och förtroende för att komma in i en av de mest konkurrenskraftiga och givande fälten där ute. Genom att fokusera på ett brett spektrum av kunskaper relaterade till finansfältet kan utexaminerade vara mer flexibla och kvalificera sig för fler olika jobb.

    Kostnaden för ett ekonomiskt ledarskaps program varierar från skolan till skolan. Studenter ska planera att spendera cirka två år genom att slutföra programmet och beräkna kostnaderna i enlighet med detta.

    Kandidater med en ekonomisk ledning magisterexamen bör leta efter en karriär som gör att de kan arbeta nära med pengar. De kan välja bokföring eller bankverksamhet i antingen den offentliga eller privata sektorn, eller de kan bestämma att de är mer bekväma på det högt konkurrensutsatta området för förmögenhetsförvaltning. De kan också välja att arbeta tangentiellt med ekonomi, få ett jobb på branschens tekniska eller mänskliga resurser.

    MA i Financial Management grader är tillgängliga från en mängd ansedda skolor runt om i landet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.