Masterprogram i Energi

Jämför 3 MA-program i Energi

Termen MA står för Master of Arts. En magisterexamen är vanligtvis nästa grad av examen som erhållits efter att en kandidatexamen har avslutats. Master of Arts grader kan centrera kring humanistiska studier.

Vad är en MA i energi? Denna typ av examen kan innebära studier av energianvändning och dess inverkan på världen. När du arbetar för denna examen kan du studera ett brett spektrum av ämnen som kan omfatta klimatförändringar, miljöstudier och energihantering. Många av kurserna kan fokusera på hur energi kan användas effektivt och hur beroendet av icke-användbar resursanvändning kan påverka världen under de kommande åren.

Det arbete du gör för att tjäna i denna grad kan ge dig ledarskap som kan tillämpas på nästan vilken karriär som helst. Du kan också lära dig specifika tekniska färdigheter som behövs för jobb som involverar energi, och du kan få kännedom om specifika säkerhetsförfaranden, så att du vet vad du ska göra i en energisituation.

Beroende på om du uppfyller alla förutsättningar för en MA i energi, eller om du måste slutföra en annan examen innan du arbetar för det, kan kostnaden vara ganska annorlunda. Kostnaderna kan också variera från skol till skolan.

Med en MA i Energy kan du förvänta dig att arbeta med företag som hanterar och producerar energi. Du kan arbeta som chef för en av dessa organisationer, eller som forskare. Det kan finnas många möjligheter att arbeta i grön energi som vindkraft och solenergi. Du kan studera nya sätt att använda dessa typer av energi eller arbete för att övervaka deras användning i ett företag.

Oavsett om du letar efter online kurser eller vill delta i en fysisk skola, kan det finnas många möjligheter att tillgå. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

MA i hållbar utveckling och strategisk förvaltning inom energi

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Ryssland Odintsovo Storbritannien Saint Andrews + 2 fler

«Hållbar utveckling och strategisk ledning inom energi» Mastersprogrammet (med kandidater med huvudansvarig i Management) drivs gemensamt med St Andrews University, ett av de äldsta och ledande brittiska universitet som under sin sexhundraåriga historia har vunnit rykte om ett utbildnings- och forskningscentrum i världsklass. [+]

Programprofil profil~~POS=HEADCOMP

«Hållbar utveckling och strategisk ledning inom energi» Mastersprogrammet (med kandidater med huvudansvarig i Management) drivs gemensamt med St Andrews University, ett av de äldsta och ledande brittiska universitet som under sin sexhundraåriga historia har vunnit rykte om ett utbildnings- och forskningscentrum i världsklass.

Programmet ger en unik möjlighet för fem ryska och fem brittiska masterstudenter att bli experter både inom hållbar energi och strategisk förvaltning i energi. De utexaminerade får två examensbevis och två masterexamen: St Andrews Universitetsexamen i hållbar utveckling och MGIMO Universitetsexamen i ledning (Master of Arts in Management).... [-]


Ma inom energi- och miljöförändringar

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Energi och miljöförändringar MA är ett tvärvetenskapligt grad som kombinerar internationella relationer, lag, företag och hållbarhetsstudier. Som sådan ger en omfattande undersökning av energisäkerhet, energimarknaderna och klimatförändringar från globala, regionala och lokala perspektiv. [+]

Energi och miljöförändringar MA är ett tvärvetenskapligt grad som kombinerar internationella relationer, lag, företag och hållbarhetsstudier. Som sådan ger en omfattande undersökning av energisäkerhet, energimarknaderna och klimatförändringar från globala, regionala och lokala perspektiv. Graden utrustar eleverna med kunskap om viktiga intellektuella ramar och kritiska frågor. Kursen ger en helhetssyn på dynamiken som styr energi övergång till en koldioxidsnål ekonomi nexus. Studenter måste fylla fem sammankopplade centrala moduler och kan välja en alternativ modul.

Kursen kombinerar expertis från:

Samhällsvetenskapliga fakulteten och humaniora Westminster Business School Fakulteten för arkitektur och samhällsbyggnad ... [-]

Enårig MA i energipolitik i Eurasien (ENERPO)

European University at St. Petersburg
Campusstudier Heltid 1 - 1 år February 2019 Ryssland Saint Petersburg

Ettårigt intensivt ENERPO-masterprogram fokuserar specifikt på Eurasiens energifrågor. I det 21: a århundradet har konkurrens och samarbete kring energiresurser blivit en av de viktigaste faktorerna i de internationella angelägenheterna. [+]

Ettårigt intensivt ENERPO-masterprogram fokuserar specifikt på Eurasiens energifrågor. I det 21: a århundradet har konkurrens och samarbete kring energiresurser blivit en av de viktigaste faktorerna i de internationella angelägenheterna. Du kommer att lära dig och diskutera en rad ämnen, bland annat Rysslands-Europa och Ryssland-Asiens energiförbindelser och utmaningar, LNG- och skiffergas "revolutioner", en påverkan av energisektorn på politik, ekonomi och social utveckling i Ryssland, Centralasien, Mellanöstern och Kaukasus.

ENERPO är det enda programmet i Ryssland som ger dig möjlighet att

få en MA i energipolitik i Eurasia om 1 år;välj kurser av ledande ryska och internationella professorer och experter på området;designa ditt eget individuella program från den breda kurskatalogen;delta i öppna föreläsningar och speciella verkstäder;bidra med artiklar till ENERPO Journal och ENERPO Newsletterstudera på engelska, lär dig / förbättra din ryskanjut av livet i St Petersburg - Rysslands gamla kejserliga huvudstad;få en utmärkt grund för din karriär inom offentlig service, akademia och näringsliv.... [-]