MASTERSTUDIES

Se alla MA-program i Företagsekonomi i Italien 2021

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Företagsekonomi i Italien 2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Italien Filter

MA i företagsekonomi

Link Campus University
MA
25 Okt 2021
<
Heltid
<
2 år
31 Jul 2021
Engelska
Campusstudier

Magisterexamen i Business Management utbildar unga akademiker för högt profilerade positioner av offentliga ekonomiska organisationer och privata och ideella föreningar, med s ...

Läs mer

MA i International Public and Business Administration

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Den tvååriga mästaren i International Public and Business Administration Double Degree Program MGIMO University och Macerata University (Italien) är utformad för att möta beho ...

Läs mer