close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Företagsledning

Letar du efter sätt att få ett försprång i karriären i dina drömmar? Ofta är ett av de bästa sätten att uppnå dina mål genom att driva en master 's examen inom området för ditt val. En Master of Arts (MA) är en forskarutbildning som kan fyllas efter att ha fått en fyra år kandidatexamen 's examen. Program kommer att variera i längd, men de kan oftast vara avslutad inom… Läs mer

Letar du efter sätt att få ett försprång i karriären i dina drömmar? Ofta är ett av de bästa sätten att uppnå dina mål genom att driva en master 's examen inom området för ditt val. En Master of Arts (MA) är en forskarutbildning som kan fyllas efter att ha fått en fyra år kandidatexamen 's examen. Program kommer att variera i längd, men de kan oftast vara avslutad inom två år.

Vad är en MA i Management Science? I huvudsak gör denna grad eleverna att lära sig om de drivande krafterna i att hantera ett framgångsrikt team. Det betyder att kurser kommer att komma från en mängd olika områden, inklusive matematik, teknik, affärsetik, finans, teknik, entreprenörskap och organisationsbeteende. Utexaminerade kommer att tillämpa de principer från dessa ämnen att arbeta som chef i näringslivet och andra industrier. Vissa institutioner erbjuder kurser på nätet så att de som står inför schemaläggning svårigheter kan också dra nytta av de fördelar denna grad kan erbjuda.

Fördelarna med att få en magisterexamen i management science är många. Akademiker anses mycket anställningsbara på grund av omfattningen och bredden i deras expertis. Organisationer världen över letar alltid efter sätt att öka effektiviteten och produktiviteten.

Undervisning och andra kostnader för en examen i management vetenskap kan variera beroende på institution och ett antal andra faktorer, bland annat längden på programmet och huruvida studenter väljer att slutföra det på nätet eller i uppehållstillstånd.

Karriärmöjligheter är rikligt för dem som utexamineras från detta program. De är i allmänhet lämpade att hantera lag i alla branscher, oavsett om det är affärer, ideell eller statlig. I denna egenskap har de kunskaper och färdigheter för att hjälpa deras etablering förbli konkurrenskraftiga i lokala och globala ekonomier. En annan vanlig karriärväg är som en operationsanalys analytiker som undersöker varje aspekt av ett företag och letar efter sätt att förbättra effektiviteten.

Magisterprogram inom management vetenskap erbjuds på skolor över hela landet till lokala och internationella studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Seattle, Amerikas förenta stater

. Till exempel: Studera utomlands

. Till exempel: Studera utomlands -
MA
Heltid
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här