MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Försäljning

En Master of Arts, eller MA, är en doktorandstudie öppen för studenter som har lyckats slutföra college. Denna examen certifierar en studerandes avancerade lärande inom ett visst område och kan hjälpa till att förbereda dem för arbete inom detta område.

Vad är en MA i försäljning? Denna studie är avsedd för affärsinriktade studenter, särskilt de som söker karriärer som försäljare eller företagsadministratörer. För att bäst hjälpa eleverna att uppfylla dessa karriärmål erbjuder dessa program varierande läroplaner. Obligatoriska kurser innehåller ofta klasser som fokuserar på företagsteori, global försäljning och marknadsföring, företagsledning och administration, ekonomi och regionala studier, om tillämpligt. Studenter som vill bedriva verksamhet i en viss region i världen kan till exempel behöva ta kurser för att förbättra sina språkkunskaper.

Den främsta fördelen att tjäna en magisterexamen i försäljningen är det faktum att den här graden kan ge kandidater större möjlighet att avancera professionellt. Många företagsledning och administrativa positioner kräver en magisterexamen att betraktas som hyra. Denna grad i synnerhet kan visa för potentiella arbetsgivare ett fast grepp om marknadsföringsteknik och teori.

En försäljnings masters program varierar i kostnad, beroende på skolans storlek och plats. Frågor angående ett visst programundervisning, anmälningsavgifter och anmälningskostnader kan riktas till skolans antagningskontor.

Denna magisterexamen kan översättas till flera olika karriärvägar. Utöver att arbeta direkt på försäljningsområdet kan akademiker tillämpa sina färdigheter och lära sig karriärer som företagskonsulter och administratörer, hålla företag och företag smidigt och säkerställa tillfredsställelse inom kunden eller kundbasen. I slutändan ger en MA i Sales en stark grund i företagsteori som kan vara ovärderlig för alla yrkesverksamma inom den privata sektorn.

Sammantaget kan en MA i försäljning vara en givande och stimulerande studiebana. För att lära dig mer om de program som finns tillgängliga, använd vår sökbara databas. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

 

2 Resultat i Försäljning Filter

Mästare i global försäljning och marknadsföring

University of Applied Sciences Upper Austria
MA
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Tysk
Campusstudier

Är du intresserad av tvärkulturella utmaningar som globaliseringen av världsekonomin? Är du intresserad av att arbeta i exportsektorn eller vill du ens vilja åka utomlands och ...

Läs mer

Trippelgrad MA i global försäljning och marknadsföring

University of Applied Sciences Upper Austria
MA
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Trippelprogrammet GSM utrustade studenterna för att utveckla och hantera de allmänna affärs-, försäljnings- och marknadsaktiviteterna för framtida internationella företag. ...

Läs mer