close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Fastigheter

Tjänar en magisterexamen kan öppna ytterligare dörrar för många akademiker. Denna referens visar fördjupade kunskaper inom det valda ämnesområdet. För att fullfölja en doktorsexamen, måste studenterna också framgångsrikt slutföra kurser i ett magisterprogram. Vad är en MA är Real Estate? Denna typ av examen kan utsätta individer att ett stort antal fastighetsprojekt inklusive ko… Läs mer

Tjänar en magisterexamen kan öppna ytterligare dörrar för många akademiker. Denna referens visar fördjupade kunskaper inom det valda ämnesområdet. För att fullfölja en doktorsexamen, måste studenterna också framgångsrikt slutföra kurser i ett magisterprogram.

Vad är en MA är Real Estate? Denna typ av examen kan utsätta individer att ett stort antal fastighetsprojekt inklusive kommersiella, bostäder, detaljhandel, industri och gästfrihet. Studenter är ofta kunna plocka ett område med koncentration, såsom infrastruktur, byggande, utveckling, finans, kapitalförvaltning, investera, marknadsanalys, fastighetsrätt och prisvärda bostäder. Curriculum kan inkludera fältarbete och fallstudier förutom lektioner. Det kan också innehålla föreläsningar från lokala och nationella experter inom fastighets- och konstruktioner industrin.Många Master i Real Estate program erbjuder den flexibilitet för studenter att ta klasser på heltid eller på kvällen om de har heltidsjobb.

Det ett antal fördelar att tjäna en MA i fastigheter. Om inte annat så ger det studenter med kritiskt tänkande och strategiska planeringsförmåga som är tillämpliga inom många branscher.

Kostnaden för att få en Master i fastigheter varierar beroende på skolan, och plats och tid programmet. För att bekräfta alla avgifter och registreringskostnader, är det en bra idé för blivande studenter att tala med en antagning officer vid någon skola som de allvarligt överväger.

Det finns ett stort utbud av möjligheter till sysselsättning för personer som har denna examen. Karriärer inom den privata sektorn kan inbegripa befattningar på stora nationella fastighetsbolag, regionala investerare, REITs, arkitektur företag och investeringar. Offentliga jobb sektorn kan vara tillgängliga med staden, länet, statlig eller militär.

Blivande studenter bör börja forska deras alternativ idag. Vår omfattande databas kan vara en stor resurs. För personer med mindre flexibilitet, kan online klasser vara det bästa alternativet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Hochschule Biberach University Of Applied Science
Biberach, Tyskland +3 Mer

Biberach universitetet som ett kompetenscentrum för bygg- och fastighets erbjuder många fördelar: Kvalificerad utbildning, intensiva kontakter både mellan lärare och elever oc ... +

Biberach universitetet som ett kompetenscentrum för bygg- och fastighets erbjuder många fördelar: Kvalificerad utbildning, intensiva kontakter både mellan lärare och elever och för ekonomin samt till utländska universitet och tillhörande kontinuerlig uppdatering av undervisning - allt detta gör våra studenter eftertraktade proffs i industrin. -
MA
Heltid
3 terminer
Tysk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här