MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Fastigheter

Tjänar en magisterexamen kan öppna ytterligare dörrar för många akademiker. Denna referens visar fördjupade kunskaper inom det valda ämnesområdet. För att fullfölja en doktorsexamen, måste studenterna också framgångsrikt slutföra kurser i ett magisterprogram.

Vad är en MA är Real Estate? Denna typ av examen kan utsätta individer att ett stort antal fastighetsprojekt inklusive kommersiella, bostäder, detaljhandel, industri och gästfrihet. Studenter är ofta kunna plocka ett område med koncentration, såsom infrastruktur, byggande, utveckling, finans, kapitalförvaltning, investera, marknadsanalys, fastighetsrätt och prisvärda bostäder. Curriculum kan inkludera fältarbete och fallstudier förutom lektioner. Det kan också innehålla föreläsningar från lokala och nationella experter inom fastighets- och konstruktioner industrin.Många Master i Real Estate program erbjuder den flexibilitet för studenter att ta klasser på heltid eller på kvällen om de har heltidsjobb.

Det ett antal fördelar att tjäna en MA i fastigheter. Om inte annat så ger det studenter med kritiskt tänkande och strategiska planeringsförmåga som är tillämpliga inom många branscher.

Kostnaden för att få en Master i fastigheter varierar beroende på skolan, och plats och tid programmet. För att bekräfta alla avgifter och registreringskostnader, är det en bra idé för blivande studenter att tala med en antagning officer vid någon skola som de allvarligt överväger.

Det finns ett stort utbud av möjligheter till sysselsättning för personer som har denna examen. Karriärer inom den privata sektorn kan inbegripa befattningar på stora nationella fastighetsbolag, regionala investerare, REITs, arkitektur företag och investeringar. Offentliga jobb sektorn kan vara tillgängliga med staden, länet, statlig eller militär.

Blivande studenter bör börja forska deras alternativ idag. Vår omfattande databas kan vara en stor resurs. För personer med mindre flexibilitet, kan online klasser vara det bästa alternativet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

1 Resultat i Fastigheter Filter

Master företagsekonomi utbildningsprogrammet (bygg- och fastighets)

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MA
<
Heltid
<
3 terminer
Tysk
Campusstudier

Biberach universitetet som ett kompetenscentrum för bygg- och fastighets erbjuder många fördelar: Kvalificerad utbildning, intensiva kontakter både mellan lärare och elever oc ...

Läs mer