MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Fastighetsförvaltning

En mästare 's examen beviljas till personer som har studerat på högskola eller universitet och mottagna erforderligt antal timmar kredit i deras stora eller ämnesområde. En mästare 's allmänhet efter att studenten överskrider bachelor ' s examen stående. Studenter som tjänar sin herre 's har visat kunskap och expertis inom sitt yrkesutövningen.

Vad är en MA i Real Estate Management? Detta program kommer att omfatta de knep när det handlar om internationella och lokala fastighets- och bostadsrättsföreningar. Studenterna kommer att lära sig konster och knep i strategisk ledning, hur man hävda sig till professionella politiker och i sociala situationer, hur företag kan spara med fusioner, och hur man optimerar värdet av bolaget och anser etiska värderingar.

Fastigheter kan betraktas som en utvecklingsmöjlighet, en investering och en produktionsfaktor.Använda avancerade utvärderingsmetoder, kommer eleverna att analysera investeringsmöjligheter och förstå tillämpningen av processen och lära sig att vara medveten om begränsningarna. De kommer också att få möjlighet att ge råd om utvecklingsmöjligheter och ekonomisk förvaltning, en annan nyckelattribut som kan vara användbar i daglig professionella och personliga liv.

Varje program kommer att variera beroende på institutionen och det land den är belägen. För specifika registreringskostnader och detaljer om master 's kurser är intresserade studenter föreslås att kontakta institutionen direkt.

Utexaminerade av programmet kommer inte bara att dra nytta av flera livskunskap, de kommer också att få de kunskaper som krävs för att hitta en framgångsrik karriär inom bostadsbranschen. De kan hitta tillämpliga karriärer som en ägare eller operatör av ett fastighetsbolag, chef för en bostadsrättsförening, en agent eller ens som en finansiell konsult eller utvecklare.Många akademiker är sannolikt att hitta framgångsrika karriärer inom detaljhandel, kontor eller industrisektorer marknaden.

Med alternativ för att studera på heltid eller deltid, och även kurser på nätet, finns det ett alternativ för att passa alla studerandes schema. De flesta, om inte alla, skolor erbjuder distansutbildning moduler för att rymma studenter med begränsad tillgång till anläggningen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

1 Resultat i Fastighetsförvaltning Filter

Master företagsekonomi utbildningsprogrammet (bygg- och fastighets)

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MA
<
Heltid
<
3 terminer
Tysk
Campusstudier

Biberach universitetet som ett kompetenscentrum för bygg- och fastighets erbjuder många fördelar: Kvalificerad utbildning, intensiva kontakter både mellan lärare och elever oc ...

Läs mer