MASTERSTUDIES.SE

Jämför 18 MA-program i Filmproduktion

En MA (Master of Arts) är en väg av studie som i allmänhet tar flera år att genomföra och kräver hög nivå kurser inom ett visst område. När examen, kan eleverna välja att gå in i arbetskraften eller fortsätta sin utbildning i sitt intresseområde.

Vad är en MA i produktion? Denna speciella magisterexamen är inriktad på de många komponenter som tillsammans möjliggör filmproduktion. Producera, regi, scenografi, foto och manus är bland de vanligaste ämnena studier för studerande i dessa program. Kurser är utformad för att bygga tekniska skicklighet och främja kreativa uttryck i alla dessa områden, och därmed lärandet ofta praktisk. Beroende på det särskilda programmet, kan eleverna få en chans att producera dokumentärer, drama filmer eller digitala shorts som ska utvärderas på kvaliteten och effektiviteten i deras arbete.

För många studenter, den största fördelen att ta en MA i Produktionen är möjligheten denna väg av studien presenteras för att bidra till den ständigt växande underhållningsbranschen. Många människor växer upp kärleksfulla film, men få får chansen att prova på faktiskt producera den.

MA i Produktions program varierar i kostnad från skola till skola, delvis baserad på varje skola 's storlek och läge. Den bästa källan för specifik information om ett program 's undervisning och andra avgifter är skol ' s antagningsenheten.

Studenter som examen med en MA i produktion är på god väg att bygga framgångsrika och givande karriärer inom filmbranschen. Graden är kanske mest tillämplig på positioner som filmproducenter, men akademiker har ett så brett spektrum av färdigheter som de ofta också kunna arbeta liksom produktionsdesigners, redaktörer och manusförfattare.De typer av projekt akademiker kan välja att driva också variera kraftigt, från animerade tv-serier till dokumentärer. Å andra sidan kan studenter inte väljer att gå in i filmindustrin och istället sällar sig akademiska som filmforskare. Denna väg kräver generellt mer utbildning, men kan vara lika glädjande.

Över allt, har detta studier mycket att erbjuda alla blivande filmproducent. Om du är intresserad av att lära mer om graden och de olika program som för närvarande tillgängliga för studenter, söka igenom vår databas med skolorna. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

18 Resultat i Filmproduktion Filter

MA Ny Medieproduktion

Webster University
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Augusti 2019 Amerikas förenta stater St. Louis

Nya Media Production-program är för studenter som söker en förmåga att berätta om berättelser i en multiplattform digital kommunikationsmiljö. Denna grad är utformad för att skärpa de färdigheter som studenterna redan har och introducera eleverna till en mängd olika kompetenssatser för att avancera i ett multiplattformsmedialandskap som kräver kompetens och kunskap om produktion i olika medieformer.

Master of Arts i audiovisuella konst

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
Campusstudier Heltid Deltid 60 öppettider September 2019 Belgien Ghent + 1 fler

School of Arts erbjuder engelskspråkiga masterprogrammen i bildkonst, audiovisuell konst och musik. Varje år, dussintals utländska studenter väljer masterprogrammen i vår fakultet för att fortsätta sina studier. Närvaron av studenter från olika internationella bakgrunder är en berikande för vår pedagogiska tradition och ger ett mervärde till utbildningen av utländska masterstudenter och flamländska studerande som flyttar vidare från den nederländska språkkandidatprogrammen lika.

Ma i filmproduktion

University of Gloucestershire
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2019 Storbritannien Cheltenham + 1 fler

Studenternas praktiska och teoretiska förståelse för filmskapande kommer att avanceras av lärare som arbetar som professionella filmskapare. Studenterna får tillgång till branschstandardutrustning, en professionell filmstudio på campus, personliga redigeringspaket med professionell postproduktionsprogramvara och sessioner med externa yrkesverksamma inom branschen.

Kandidatexamen i filmkonst

Rome University of Fine Arts (RUFA)
Campusstudier 2 år Oktober 2019 Italien Rome

Du kommer att vidareutveckla din teoretiska och praktiska träning med studier av specifika ämnesområden, såsom bio, set design, fotografi, redigering, ljudteknik, multimediaprodukter, datoranimering, 3D, en fenomenologi och samtidskonstens sociologi.

Ma konstnärernas film

Goldsmiths, University of London
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Detta intensivt lärde program är utformat för konstnärsfilmskapare som vill utveckla sin praxis och deras professionella nätverk till en nivå som gör det möjligt för dem att arbeta inom konsten och film världar.

MFA i film- och mediekonst

Emerson College
Campusstudier 2 - 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Vårt unika program ger studenter på alla nivåer möjlighet att utvecklas som engagerade och mångsidiga kreativa proffs och mediekonstnärer. Eleverna arbetar med bild och ljud för att underhålla, informera, övertyga och utmana, med hjälp av både traditionella och framväxande medieformer. De kommer att utveckla en förståelse för disciplinerna film, video, ljud och interaktiv medieproduktion, vilket ger denna förståelse traditionella och konvergerande medieverk.

MA i regissera och producera vetenskap och naturhistoria

National Film and Television School
Campusstudier Heltid 2 år Januari 2020 Storbritannien Beaconsfield

En unik kurs, den enda i sitt slag i Storbritannien, utformad för att snabbt spåra dig in i branschen.

Master of Fine Arts i film- och videoproduktion

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Rochester

UD programmet i Film / Video Production har state-of-the-art anläggningar där eleverna kan skapa i bildbehandling konst datoranimation är unik eftersom det är den enda sådant program ligger i en School of Film och Animation med full produktionsanläggningar, liksom ytterligare stöd av högspecialiserad fakulteten i fotografi, bildbehandling, datavetenskap och informationsteknologi och utskrift.

MA i redigering och efterproduktion (EPP)

London South Bank University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Kursen ger ett säkert fotfäste i den konkurrenskraftiga världen av redigering och efterproduktion.

Master i filmproduktion

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Boston + 1 fler

Denna praktikerade MA erbjuder möjlighet att fördjupa din praktiska och teoretiska förståelse för medieproduktionsprocesser i en professionell och kreativ miljö.

Master of Arts i New Media - Ny Media Design och Produktion

Aalto University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Finland Espoo

Vill du utforska de spännande möjligheter som ny digital teknik öppnar för kommunikation, interaktion och uttryck - och hitta en karriär där du kan utnyttja din kreativitet? Ny mediedesign och produktion är ett huvudämne inom masterprogrammet i New Media, med inriktning mot konst och design i interaktiva media.

Master of Fine Arts i filmproduktion

Full Sail University
Campusstudier Heltid 12 månader Januari 2020 Amerikas förenta stater Winter Park

Att filmerna från idé till färdigställande kräver kompetens inom både konst och teknik. Innovationer inom teknik, kommunikation och distributionskanaler har planat ut spelplanen för oberoende

MA i produktion av film och tv

Bournemouth University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Poole

Denna banbrytande kurs är för dem som vill vända sina idéer och ambitioner till framgång. Oavsett om du planerar att hantera nästa generations film- och tv-program, formar en karriär som forskare, associerar producent eller produktionschef, eller ens kör ditt eget oberoende produktionsföretag, kommer kursen att ge dig praktisk träning och teoretisk grundning för att hjälpa dig för att uppnå dina ambitioner i den dynamiska världen av medieproduktion.

Ma filmskapande - producerande

MetFilm School London
Campusstudier Heltid 1 år Oktober 2019 Storbritannien London Rugby Warwick + 2 fler

Ma / UD kreativa producerar

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
Campusstudier Heltid 1 - 2 år Oktober 2019 Storbritannien London

Skickliga och kulturellt kompetenta Creative Producenter efterfrågas allt mer i konst, teater och underhållningsbranschen som företagare, insamlingar, projektledare, curatorer och medarbetare.