36 Masterexamen (MA) Program i Filmproduktion 2024

Masterexamen (MA) Program i Filmproduktion 2024Filter
    • Winter Park, Amerikas förenta stater

    Heltid

    48 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    I Full Sail University : s filmproduktionsmästare i program för konstkonst centrerar dina utbildningar grundläggande faktorer som berättelse, visuell estetik och tekniska roller, samt affärsstrategier som behövs för att föra dina färdigställda verk till publiken.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA Film and Television Production-kursen syftar till att leverera anställningsbara och smarta tänkande akademiker som är redo för branschen och medvetna om de problem som att göra innehåll för stora och små skärmar innebär.

    • Washington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    AU University School of Communication MA i film- och medieproduktion ger dig en professionell skicklighet i filmen, video-, och digitala medier för en framgångsrik karriär inom mediebranschen. Under ditt första år, du får en formell översikt över medieproduktion så att du kan fokusera ditt andra år på att förfina din kompetensbas.

    • Brighton, Storbritannien
    • Birmingham, Storbritannien
    • + 1 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du akademiker eller branschprofessionell redo att ta din karriär till nästa nivå, utveckla en ny specialitet, eller se din filmidé eller projekt förverkligas? Vår MA i skärm- och filmproduktion kan göra det möjligt för dig att avancera din karriär, utveckla och förbättra din kompetens och anpassa dig till toppbranschens proffs.

    • Manchester, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Skicklig redigering är kärnan i all framgångsrik tv-produktion, men med denna masterexamen i redigering för TV, film och digitala medier kommer du att få mycket mer än förmågan att effektivt redigera visuellt material. Om du letar efter möjligheten att utveckla dina berättande, tekniska och samarbetsförmåga i samband med tv-produktion, är det här kursen för dig.

    • Berlin, Tyskland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Kursen ger en tydlig men flexibel ram för förhandlat och självstyrt lärande. Utöva ditt valda intresse eller specialisering genom en iterativ praktikbaserad forskningsansats som stöds av seminarier, workshops, informella möten, våra utmärkta filmfaciliteter och individuell konsultation. Våra seminarier och workshops ger en grundlig förankring i praktikledd forskningsteori och metodik tillsammans med ett bredare utbud av forskning inom audiovisuellt berättande och konst.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA Film Production erbjuder en blandning av praktiskt och kritiskt arbete med branschfokus, vilket ger dig möjlighet att få de kunskaper och färdigheter som krävs för att gå vidare till en karriär inom film och relaterade områden eller för att studera vidare. Kursen kommer att göra det möjligt för dig att utveckla de mångkunniga väsentligheter som behövs för att arbeta i de snabbt föränderliga och internationaliserade kreativa industrierna.

    • London, Storbritannien
    • Online

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Digital Media: Storytelling and Production MA hjälper dig att bygga upp dina kunskaper och färdigheter i digitala mediaberättelseformat och produktionsfärdigheter. Du kommer att bli kompetent inom en rad plattformar och format och sedan kunna specialisera dig inom ett område du väljer.

    • Bath, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • London, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta intensivt lärda program är designat för konstnärsfilmskapare som vill utveckla sin praxis och sina professionella nätverk till en nivå som gör det möjligt för dem att arbeta inom konst- och filmvärlden.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Filmskapande och kritik är ett område med enormt intresse, nöje och kreativitet. Med stöd av toppmoderna filmundervisnings- och produktionsanläggningar syftar MA i Film at Queen's till att erbjuda en rik, mångsidig läroplan som är utformad för att göra det möjligt för studenter att specialisera sig i praktikbaserade och kritiska synsätt på film och annan mediekonst.

  • Heltid

    På Campus

    Engelsk

    School of Arts erbjuder engelskspråkiga masterprogrammen i bildkonst, audiovisuell konst och musik. Varje år, dussintals utländska studenter väljer masterprogrammen i vår fakultet för att fortsätta sina studier. Närvaron av studenter från olika internationella bakgrunder är en berikande för vår pedagogiska tradition och ger ett mervärde till utbildningen av utländska masterstudenter och flamländska studerande som flyttar vidare från den nederländska språkkandidatprogrammen lika.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program är för alla som har en bakgrund inom film eller medieproduktion som vill utveckla sina färdigheter som regissör. Genom att engagera de motstridiga krav filmprocessen, kommer eleverna ta itu med de kreativa mål samt de tekniska och ledarskap utmaningar som i rollen.

  • Heltid

    På Campus

    Lär dig genom att göra. Rigor, disciplin, hårda kritik. Professionalism. Dessa värderingar och traditioner är inslagna i Art Centers DNA.