MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Filmskapande i Storbritannien 2019

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Filmskapare designar och producerar nya videor och filmer. Om en film blir framgångsrik kan bero på olika faktorer, såsom skådespelarna, soundtrack och de specialeffekter som används. Som filmstudent behöver man studera dessa ämnen samt hur branschen fungerar.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Filmskapande i Storbritannien 2019

7 Resultat i Filmskapande, Storbritannien Filter

Ma filmskapande och den kreativa ekonomin

Kingston University London
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Kingston upon Thames + 1 fler

Film Making & kreativ ekonomi MA är en intensiv, samverkande masterkurs som kombinerar kreativitet filmskapande med det praktiska affärskunnande för att få dina idéer från marken.

Ma filmskapande - kinematografi

MetFilm School London
Campusstudier Heltid 1 år Mars 2020 Storbritannien London Rugby Warwick + 2 fler

MA Cinematography-kursen bygger viktiga och praktiska färdigheter för att förbereda dig för en roll som Cinematographer / Director of Photography (DOP).

MA i filmskapande

University of Bradford
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Bradford

MA Filmmaking programmet kommer att engagera dig i produktionen av avancerade digitala filmprodukter. Du kommer att studera moduler i produktion och teknik för videografi (skytte, redigering, efterproduktion), tillsammans med specialmoduler inom filmindustrin, musikvideoproduktion och filmhistoria och sammanhang. Denna MA i filmskapning kommer att göra det möjligt för dig att producera filmprojekt som kommer att vara tekniskt effektiva samtidigt som du är stark på innehållet.

MA Filmmaking

Leeds Beckett University
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Storbritannien Leeds

Fördjupa dig i praktisk filmframställning och verkliga produktionsbudgetar på den här praktiska kursen. Kreativitet och samarbete kommer att vara kärnan i ditt lärande, som kommer att äga rum vid universitetets nordliga filmskola, vilket ger dig tillgång till utrustning och anläggningar på industristandard.

MA i Funktionsfilmmaking

Bath Spa University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Bath + 1 fler

Den här filmproduktionskursen ger dig en branschfokuserad utbildning inom affärsverksamhet och övning av modern, låg budgetfilmsproduktion.

Ma i filmproduktion

University of Gloucestershire
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2019 Storbritannien Cheltenham + 1 fler

Studenternas praktiska och teoretiska förståelse för filmskapande kommer att avanceras av lärare som arbetar som professionella filmskapare. Studenterna får tillgång till branschstandardutrustning, en professionell filmstudio på campus, personliga redigeringspaket med professionell postproduktionsprogramvara och sessioner med externa yrkesverksamma inom branschen.

MA Filmmaking

The London Film School
Campusstudier Heltid 2 år Januari 2020 Storbritannien London

Träna på alla områden, i en arbetsstudio, med studenter från över 30 länder. Inträde i januari, maj och september.