Filter
Filosofie magister
Asien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Filmvetenskap Asien 2019

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Film är ett av världens mest populära medier för att berätta historier och är också ett seriöst studieämne vid många olika universitet och högskolor. Studier i detta ämne är ett utmärkt sätt att lära sig mer om filmteori, historia och kritik.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Se alla masterstudier i Filmvetenskap Asien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Filmvetenskap, Asien

SOAS University of London

MA i Global Cinemas och Trans erbjuder studenter en unik möjlighet att studera ingående regionala biografer utanför de numera vanliga forsknings topografier, både geograf ... [+]

MA i globala biografer och den transkulturella

Varaktighet : 1 År Heltid, 2 eller 3 År Deltid

Inträdesförmåga : Minsta övre andra klassens hedersgrad (eller motsvarande)

Tillvägagångssätt : Heltid eller Deltid

MA i Global Cinemas och Trans erbjuder studenter en unik möjlighet att studera ingående regionala biografer utanför de numera vanliga forsknings topografier, både geografiskt och teoretisk, av traditionella filmstudier, så öppnar upp möjligheter för avancerad forskning inom områden och metoder som ännu outnyttjad. Alternativt ger det en väg av studien för dem helt enkelt vill få en akademisk examen i filmvetenskap utan att begränsas till ett EM och och / eller amerikansk-centrerad världen view.The grad är utformad kring en obligatorisk kärnmodulen, Cinema , nation och Trans, som samtidigt utmanar befintliga kritiska paradigm definierar "nationell bio" i enkla termer av geografiska områden för produktion och mottagning, samtidigt som alternativa metodologiska metoder för att studera film i den lokala / globala, interkulturella sammanhang av den postmoderna världen. De valfria elementen i graden ger studenterna möjlighet att specialisera sig på ett eller flera av de många regionala biografer som erbjuds i skolan: japanska, kinesiska (fastlandet, Hongkong och Taiwanesiska), fastlandet och maritima sydostasiatiska, indiska, iranska, Mellanöstern och Afrika). Det möjliggör också eleverna att kombinera specialistfilmstudier kunskap med en liten modul i en asiatisk eller afrikansk språk eller att öka sin sociala och kulturella kunskaper om en viss region genom en etnografisk modul. Alternativt, genom våra kontakter med University of London Screen Studies Group, kan eleverna välja från ett urval av valbara moduler för... [-]

Storbritannien London Singapore
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska