MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Filmvetenskap Europa 2019

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Studiet av film innebär att man studerar en mängd olika ämnen, inklusive regi, produktion, historia och kritik. Studenterna analyserar ofta allt från filmens struktur och berättande till visuell symbolik och sociala sammanhang.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterstudier i Filmvetenskap Europa 2019

41 Resultat i Filmvetenskap, Europa Filter

MA Filmmaking

The London Film School
Campusstudier Heltid 2 år Januari 2020 Storbritannien London

Träna på alla områden, i en arbetsstudio, med studenter från över 30 länder. Inträde i januari, maj och september.

Master of Arts i audiovisuella konst

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
Campusstudier Heltid Deltid 60 öppettider September 2019 Belgien Ghent + 1 fler

School of Arts erbjuder engelskspråkiga masterprogrammen i bildkonst, audiovisuell konst och musik. Varje år, dussintals utländska studenter väljer masterprogrammen i vår fakultet för att fortsätta sina studier. Närvaron av studenter från olika internationella bakgrunder är en berikande för vår pedagogiska tradition och ger ett mervärde till utbildningen av utländska masterstudenter och flamländska studerande som flyttar vidare från den nederländska språkkandidatprogrammen lika.

MA Flyttande bild och ljud

Norwich University of the Arts
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Norwich + 1 fler

Ta din övning till nya höjder, förfina dina tekniska färdigheter och utforska det kulturella och historiska sammanhanget i ditt arbete på vår Creative Skillset-godkända MA Moving Image and Sound Masters-kurs.

Ma i filmproduktion

University of Gloucestershire
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2019 Storbritannien Cheltenham + 1 fler

Studenternas praktiska och teoretiska förståelse för filmskapande kommer att avanceras av lärare som arbetar som professionella filmskapare. Studenterna får tillgång till branschstandardutrustning, en professionell filmstudio på campus, personliga redigeringspaket med professionell postproduktionsprogramvara och sessioner med externa yrkesverksamma inom branschen.

Kandidatexamen i filmkonst

Rome University of Fine Arts (RUFA)
Campusstudier 2 år Oktober 2019 Italien Rome

Du kommer att vidareutveckla din teoretiska och praktiska träning med studier av specifika ämnesområden, såsom bio, set design, fotografi, redigering, ljudteknik, multimediaprodukter, datoranimering, 3D, en fenomenologi och samtidskonstens sociologi.

MA i filmstudier

Eötvös Loránd University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Ungern District V.

Magisterprogrammet som kombinerar teoretisk och praktisk kunskap gör det möjligt för eleverna att fördjupa sina grundläggande kunskaper förvärvade genom hela kandidatprogrammet inom filmhistoria, filmanalys, filmteori eller praktiska färdigheter.

Magisterexamen i modefilm och fotografi

Paris College Of Art
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Master of Arts (MA) i modefilm och fotografi är ett ettårigt program inom fotografi med ett specifikt fokus på mode, riktad mot nya fotografer intresserade av mode. Professionell övning av modefotografer idag inkluderar allt mer film, så rörlig bild kommer att läras tillsammans med fortfarande.

Ma konstnärernas film

Goldsmiths, University of London
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Detta intensivt lärde program är utformat för konstnärsfilmskapare som vill utveckla sin praxis och deras professionella nätverk till en nivå som gör det möjligt för dem att arbeta inom konsten och film världar.

MA i Funktionsfilmmaking

Bath Spa University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Bath + 1 fler

Den här filmproduktionskursen ger dig en branschfokuserad utbildning inom affärsverksamhet och övning av modern, låg budgetfilmsproduktion.

MA i Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Glasgow

Med en mängd provisioner och kreativa möjligheter är TV där de flesta manusförfattare arbetar. Lär dig av professionella författare, du kommer att arbeta på skript från serier som för närvarande på brittisk tv får kunskap, färdigheter

MA i ljuddesign för film och tv

National Film and Television School
Campusstudier Heltid 2 år Januari 2020 Storbritannien Beaconsfield

Kandidater av denna kurs vinner BAFTAs och flera andra utmärkelser varje år. Våra studenter har vunnit studentdelen av Los Angeles-baserade Golden Reel Awards för bästa ljudet 13 gånger sedan 1996 (vi vann det igen i år)! Ljuddesignstudenter tränar i alla aspekter av ljud efterproduktion, utvecklar de tekniker och kreativ medvetenhet som krävs för dubbing redaktörer, ljuddesigners och dubbing mixers.

MA Film Curation och utställning

Leeds Beckett University
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Augusti 2019 Storbritannien Leeds + 1 fler

Denna innovativa nya kurs ger dig möjligheten att få både den vitala kompetensen och den kritiska medvetenheten som krävs för att bedriva en karriär inom de olika områdena för modern filmkörning och utställning, vare sig inom branschen eller inom forskningsområdet.

MA i filmskapande

University of Bradford
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Bradford

MA Filmmaking programmet kommer att engagera dig i produktionen av avancerade digitala filmprodukter. Du kommer att studera moduler i produktion och teknik för videografi (skytte, redigering, efterproduktion), tillsammans med specialmoduler inom filmindustrin, musikvideoproduktion och filmhistoria och sammanhang. Denna MA i filmskapning kommer att göra det möjligt för dig att producera filmprojekt som kommer att vara tekniskt effektiva samtidigt som du är stark på innehållet.

MA i film och media historia

Lund University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Lund

Detta masterprogram ger dig möjlighet till tvärvetenskaplig specialisering. Syftet är att förbereda dig för forskningstudier inom mediehistoria samt filmstudier och att arbeta inom olika typer av film- och medieaktiviteter.

MA i redigering och efterproduktion (EPP)

London South Bank University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Kursen ger ett säkert fotfäste i den konkurrenskraftiga världen av redigering och efterproduktion.