77 Masterexamen (MA) Program i Filmvetenskap i Europa for 2024

Masterexamen (MA) Program i Filmvetenskap i Europa for 2024Filter
    • Grand Canal Dock, Irland
    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Det senaste decenniet har sett en tillväxt inom digital medieproduktion, inklusive strömmande videoinnehåll och interaktiva medier. Dagens digitala medieproduktionsföretag kräver flexibla, kreativa musikavdelningar som kan arbeta med korta deadlines med begränsade resurser. MA syftar till att utbilda mångsidigt skickliga, självständiga kompositörer redo att verka dynamiskt som egenföretagare inom denna flytande sektor.

    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Skriva serier, producera spelfilmer, designa TV-format, redigera filmer - film- och TV-världen är stor och växer dynamiskt. Med programmet MA Film, Television & Digital Narratives säkerställer du din plats i branschen.

    • Poole, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA Filmpraxis är för begåvade och framväxande filmskapare som försöker lära sig genom att göra, att se bortom kortfilmen, att definiera sig själva som artister inom filmpraxis och få den vitala erfarenheten som branschen kräver. MA Film Practice erbjuder dig chansen att utveckla din oberoende praxis, specialistkunskaper och kreativ potential inom en unik filmskapande kultur som stöds av experter med ett brett spektrum av färdigheter. Du har också tillgång till högkvalitativa tekniska resurser.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Digital Direction tillgodoser vårt akuta behov av inkluderande och relevant historieberättande. Vårt program undersöker framväxten av ny teknik för att berätta historier, såsom VR, AR och mobila plattformar, tillsammans med framtiden för själva berättandet.

    • Groningen, Nederländerna

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Holländska, Engelsk

    • Tallinn, Estland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Documentary MA-programmet är fokuserat på auteurkonceptet för den kreativa dokumentären. Under de tvååriga studierna guidas studenterna till att hitta sin författares röst och utveckla sin sakliga berättarförmåga. Varje student skapar en kort dokumentär varje termin.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår online MA Film Practice kommer att ge dig de kreativa kunskaper och färdigheter du behöver för att etablera dig som en mycket skicklig och framgångsrik filmskapare. Studera i din egen takt med vår deltidskurs i filmskapande online medan du behärskar vad som krävs för att producera filmer som inspirerar, utmanar och engagerar publiken. Levereras av hyllade filmskapare, vår MA Film Practice kommer att utmana dig att tänka utanför ramarna och tänja på dina kreativa gränser och frigöra din potential som professionell filmskapare.

    • Budapest, Ungern

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Institute for Art Theory and Media Studies vid ELTE är för närvarande den enda högre utbildningsinstitutionen i Ungern som erbjuder en engelskspråkig MA-examen i filmstudier.

    • Wallisdown, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Eftersom skärmbaserade medier spelar en mer central roll i våra liv, denna kurs ger en avancerad förståelse för dem, kombinera de kritiska färdigheter som behövs för att förändra medieindustrin med innovativa, praktiskt engagemang med deras inre arbete.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett intensivt ettårigt program med tonvikt på att utveckla författarens ursprungliga röst.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Kursen MA i filmvetenskap har utformats för studenter som vill fördjupa sina kunskaper om världens biografer och media. Det erbjuder ett omfattande utbud av alternativ som täcker alla aspekter av film och media inklusive teori, historia, stil, representation, åskådarskap, filosofi och kritisk mediapraxis (filmskapande).

    • London, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA Film and Television Production-kursen syftar till att leverera anställningsbara och smarta tänkande akademiker som är redo för branschen och medvetna om de problem som att göra innehåll för stora och små skärmar innebär.

    • Rome, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Filmen är en värld som består av många olika språk, var och en född ur nödvändigheten att kommunicera en vision. Med hjälp av experiment och forskning kan man ge liv åt nya berättelser och för att berätta dem har RUFA skapat det tvååriga Master of Arts-programmet i filmkonst, född för att i ett enda program sammanföra talang och berättande förmåga, skrivande och vision av studenter som har avlagt en examen i konst eller design.

    • Paris, Frankrike

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    DBIMA är en unik skola i hjärtat av Paris med en liten elevpool. Vi fokuserar och anpassar oss till varje elevs personliga mål genom en-till-en handledning och mentorskap av yrkesverksamma inom branschen. Vi har ett praktiskt och projektbaserat tillvägagångssätt som gör att du kan utveckla din kreativitet, tekniska färdigheter och portfölj, vilket ger dig det försprång du behöver för att få ditt drömjobb. DBIMA leds av ett team av erfarna och passionerade proffs, och vi är fast beslutna att skapa en ny generation av proffs som kommer att förändra och forma morgondagens audiovisuella landskap.

    • Brighton, Storbritannien
    • Birmingham, Storbritannien
    • + 1 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du akademiker eller branschprofessionell redo att ta din karriär till nästa nivå, utveckla en ny specialitet, eller se din filmidé eller projekt förverkligas? Vår MA i skärm- och filmproduktion kan göra det möjligt för dig att avancera din karriär, utveckla och förbättra din kompetens och anpassa dig till toppbranschens proffs.