MASTERSTUDIES.SE

Masterexamen i humaniora (MA) i Filmvetenskap Europa

Se alla MA-program i Filmvetenskap Europa 2019

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Studiet av film innebär att man studerar en mängd olika ämnen, inklusive regi, produktion, historia och kritik. Studenterna analyserar ofta allt från filmens struktur och berättande till visuell symbolik och sociala sammanhang.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterstudier i Filmvetenskap Europa 2019

44 Resultat i Filmvetenskap, Europa

Master of Arts i audiovisuella konst

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
Campusstudier Heltid Deltid 60 öppettider September 2019 Belgien Ghent + 1 fler

School of Arts erbjuder engelskspråkiga masterprogrammen i bildkonst, audiovisuell konst och musik. Varje år, dussintals utländska studenter väljer masterprogrammen i vår fakultet för att fortsätta sina studier. Närvaron av studenter från olika internationella bakgrunder är en berikande för vår pedagogiska tradition och ger ett mervärde till utbildningen av utländska masterstudenter och flamländska studerande som flyttar vidare från den nederländska språkkandidatprogrammen lika.


MA film

The London Film School
Campusstudier Heltid 2 år January 2020 Storbritannien London

Ma konstnärernas film

Goldsmiths, University of London
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Detta intensivt lärde program är utformat för konstnärsfilmskapare som vill utveckla sin praxis och deras professionella nätverk till en nivå som gör det möjligt för dem att arbeta inom konsten och film världar.


Ma i funktion film

Bath Spa University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Bath + 1 fler

Denna funktion Filmmaking Kursen ger dig en branschfokuserade utbildning i branschen och praktik av modern, låg budget långfilmsproduktion.


MA i filmstudier

Eötvös Loránd University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Ungern District V.

Magisterprogrammet som kombinerar teoretisk och praktisk kunskap gör det möjligt för eleverna att fördjupa sina grundläggande kunskaper förvärvade genom hela kandidatprogrammet inom filmhistoria, filmanalys, filmteori eller praktiska färdigheter.


Kandidatexamen i filmkonst

Rome University of Fine Arts (RUFA)
Campusstudier 2 år October 2019 Italien Rome

Du kommer att vidareutveckla din teoretiska och praktiska träning med studier av specifika ämnesområden, såsom bio, set design, fotografi, redigering, ljudteknik, multimediaprodukter, datoranimering, 3D, en fenomenologi och samtidskonstens sociologi.


Magisterexamen i modefilm och fotografi

Paris College Of Art
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Master of Arts (MA) i modefilm och fotografi är ett ettårigt program inom fotografi med ett specifikt fokus på mode, riktad mot nya fotografer intresserade av mode. Professionell övning av modefotografer idag inkluderar allt mer film, så rörlig bild kommer att läras tillsammans med fortfarande.


MA i regissera och producera vetenskap och naturhistoria

National Film and Television School
Campusstudier Heltid 2 år January 2020 Storbritannien Beaconsfield

En unik kurs, den enda i sitt slag i Storbritannien, utformad för att snabbt spåra dig in i branschen.


MA Dokumentär Journalistik

Nottingham Trent University: School of Arts and Humanities
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs kommer att förbereda dig för forskning och producera långformad journalistik för online, radio och tv. Det omfattar alla steg i processen från forskning och produktion över flera plattformar, för att göra en tonning, idrifttagningsprocessen, kostnad och budgetar.


Ma i filmproduktion

University of Gloucestershire
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2019 Storbritannien Cheltenham + 1 fler

Studenternas praktiska och teoretiska förståelse för filmskapande kommer att avanceras av lärare som arbetar som professionella filmskapare. Studenterna får tillgång till branschstandardutrustning, en professionell filmstudio på campus, personliga redigeringspaket med professionell postproduktionsprogramvara och sessioner med externa yrkesverksamma inom branschen.


MA Filmmaking

Leeds Beckett University
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Storbritannien Leeds

Fördjupa dig i praktisk filmframställning och verkliga produktionsbudgetar på den här praktiska kursen. Kreativitet och samarbete kommer att vara kärnan i ditt lärande, som kommer att äga rum vid universitetets nordliga filmskola, vilket ger dig tillgång till utrustning och anläggningar på industristandard.


MA Flyttande bild och ljud

Norwich University of the Arts
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Norwich + 1 fler

Ta din övning till nya höjder, förfina dina tekniska färdigheter och utforska det kulturella och historiska sammanhanget i ditt arbete på vår Creative Skillset-godkända MA Moving Image and Sound Masters-kurs.


MA i film och media historia

Lund University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Lund

Detta masterprogram ger dig möjlighet till tvärvetenskaplig specialisering. Syftet är att förbereda dig för forskningstudier inom mediehistoria samt filmstudier och att arbeta inom olika typer av film- och medieaktiviteter.


MA i filmskapande

University of Bradford
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Bradford

MA Filmmaking programmet kommer att engagera dig i produktionen av avancerade digitala filmprodukter. Du kommer att studera moduler i produktion och teknik för videografi (skytte, redigering, efterproduktion), tillsammans med specialmoduler inom filmindustrin, musikvideoproduktion och filmhistoria och sammanhang. Denna MA i filmskapning kommer att göra det möjligt för dig att producera filmprojekt som kommer att vara tekniskt effektiva samtidigt som du är stark på innehållet.


Master of Arts i New Media - Ny Media Design och Produktion

Aalto University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Finland Espoo

Vill du utforska de spännande möjligheter som ny digital teknik öppnar för kommunikation, interaktion och uttryck - och hitta en karriär där du kan utnyttja din kreativitet? Ny mediedesign och produktion är ett huvudämne inom masterprogrammet i New Media, med inriktning mot konst och design i interaktiva media.