Filter
Filosofie magister
Irland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Filmvetenskap i Irland 2019

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Film är ett av världens mest populära medier för att berätta historier och är också ett seriöst studieämne vid många olika universitet och högskolor. Studier i detta ämne är ett utmärkt sätt att lära sig mer om filmteori, historia och kritik.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Filmvetenskap i Irland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Filmvetenskap, Irland

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Detta MA ger författarna möjlighet att utforska, experimentera och lära sig konsten att manus, i samband med utveckling och skrivande av en fullängds filmmanus. ... [+]

Vad är Screenwriting?

Detta MA ger författarna möjlighet att utforska, experimentera och lära sig konsten att manus, i samband med utveckling och skrivande av en fullängds filmmanus. Screenwriting är inte ett hantverk isär, den drar på hantverk och tekniker för retorik och berättande som författare har bryning och utvecklings sedan Homer. De programpositioner manus inom traditioner dramatiska litteratur och ger dig möjlighet och skicklighet att uttrycka din individuella och unika filmiska visioner. MA: s främsta mål är att vårda och utveckla talanger. Vårt program syftar till att inspirera dig att utveckla konst och hantverk av manus och närliggande sido färdigheter till en hög nivå. Du har redan visat en fallenhet för att skriva (genom dina grundutbildning eller din portfölj arbete), och i slutet av programmet kommer du att ha skrivit en fullängds-funktionen manus eller ett pilotavsnitt av en tv-serie. Du kommer också att få en fördjupad kunskap om och förståelse av farkosten för manus, och kommer att ha fått en klar uppfattning om de olika stadierna i skrift från idé till slutliga förslaget. Det finns ett antal akademiska moduler i film och drama studier, och du kommer snabbt att uppskatta de möjligheter som finns i film-och tv industrin samt frågor om upphovsrätt och avtal. ... [-]

Irland Dublin
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska