close

Filter

Visa resultat

Se alla MA-program i Filmvetenskap i Irland 2020

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".Film är ett av världens mest populära medier för att berätta historier och… Läs mer

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Film är ett av världens mest populära medier för att berätta historier och är också ett seriöst studieämne vid många olika universitet och högskolor. Studier i detta ämne är ett utmärkt sätt att lära sig mer om filmteori, historia och kritik.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Filmvetenskap i Irland 2020

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]
Dublin, Irland

Detta MA ger författarna möjlighet att utforska, experimentera och lära sig konsten att manus, i samband med utveckling och skrivande av en fullängds filmmanus.

Detta MA ger författarna möjlighet att utforska, experimentera och lära sig konsten att manus, i samband med utveckling och skrivande av en fullängds filmmanus. -
MA
Heltid
Deltid
Sep 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här