MASTERSTUDIES.SE

MA-program i Filmvetenskap i Nederländerna

Se alla MA-program i Filmvetenskap i Nederländerna 2019

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Filmvetenskap innebär utforskandet av hur film skrivs, utvecklas, filmas och produceras, samt analys av filmbudskap och teman. Detta är ett utmärkt ämne för studenter som är intresserade av film och underhållningsindustrin.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Filmvetenskap i Nederländerna 2019

2 Resultat i Filmvetenskap, Nederländerna

Kandidatexamen i medieforskning (Filmstudier)

University of Amsterdam
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Nederländerna Amsterdam

Det ettåriga magisterprogrammet i filmstudier närmar sig studien av film som ett mångfacetterat fenomen och tränar eleverna för att kritiskt och effektivt engagera sig i viktiga förändringar i film- och filmkulturen.


Dual Master of Arts i Heritage Studies (Bevarande och Presentation av den rörliga bilden)

University of Amsterdam
Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Nederländerna Amsterdam

Halvårs-Dual Master-programmet för bevarande och presentation av den rörliga bilden inbjuder eleverna att kritiskt engagera sig med nuvarande metoder för att samla in och välja, behålla och återställa och göra tillgängliga rörliga bilder och ljud.