MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Filmvetenskap i Nordamerika 2019

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Filmvetenskap är ett ämne som kan studeras med många olika tillnärmningar, bland annat genom filmhistoria, kritik, och produktion. Studenterna analyserar ofta de sociala, politiska, estetiska och narrativa egenskaperna hos ett särskilt arbete, liksom de allmänna teorier som ligger till grund för filmproduktionen i sin helhet.

Spanning 23 länder, är Nordamerika kontinent fylld med utbildningsmöjligheter. Eleverna har möjlighet att lära sig flera språk och utveckla en förståelse för vitt skilda kulturer.

Se alla masterstudier i Filmvetenskap i Nordamerika 2019

10 Resultat i Filmvetenskap, Nordamerika Filter

Master of Fine Arts i digital film

University of Central Arkansas
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Conway

The Master of Fine Arts i Digital Filmskapande är en treårig, 60 kredit timme terminal examen. Efter avslutad UD programmet kommer utexaminerade vara fullt kvalificerad att undervisa på universitetsnivå eller tävla i den ständigt föränderliga landskapet i filmindustrin. Programmet betonar produktion färdigheter genom både en rad produktions seminarier och examensarbetet. Dessutom är studenter som krävs för att ta kurser i att skriva, historia och teori för att skapa en mer väl avrundad utbildning. Studenterna förväntas att anmäla heltid och ta nio poäng per termin. Studenter komplett två års heltidskurs arbete. I sin tredje året, eleverna skriva, direkt, producera och redigera en avhandling film (ca 30 minuter).

MFA i biografkonster

Brooklyn College CUNY
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater New York

Den Master of Fine Arts i biografkonster är ett treårigt program som tar emot studenter på heltid enda grunden.

Master of Fine Arts i film

Art Center College of Design
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Pasadena Santa Barbara + 1 fler

Lär dig genom att göra. Rigor, disciplin, hårda kritik. Professionalism. Dessa värderingar och traditioner är inslagna i Art Centers DNA.

Master of Fine Arts i filmproduktion

Full Sail University
Campusstudier Heltid 12 månader Januari 2020 Amerikas förenta stater Winter Park

Att filmerna från idé till färdigställande kräver kompetens inom både konst och teknik. Innovationer inom teknik, kommunikation och distributionskanaler har planat ut spelplanen för oberoende

Master of Arts i fiktion och underhållning

SCI-Arc
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

I SCI-Arc Master of Arts i Fiction och underhållning ettåriga programmet, eleverna arbeta med världskända yrkesverksamma inom världar film, fiktion, animation, marknadsföring, spel, och dokumentär göra för att bygga nya former av arkitekt. (Programmet väntar WSCUC godkännande.)

Master of Fine Arts i film- och videoproduktion

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Rochester

UD programmet i Film / Video Production har state-of-the-art anläggningar där eleverna kan skapa i bildbehandling konst datoranimation är unik eftersom det är den enda sådant program ligger i en School of Film och Animation med full produktionsanläggningar, liksom ytterligare stöd av högspecialiserad fakulteten i fotografi, bildbehandling, datavetenskap och informationsteknologi och utskrift.

Magisterexamen i film och animation

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Rochester

UD i Animation programmet har state-of-the-art anläggningar där eleverna kan skapa i bildbehandling konst datoranimation är unikt genom att det är den enda sådant program ligger i en School of Film och Animation med full produktionsanläggningar samt ytterligare stöd för högspecialiserad fakulteten i fotografi, bildbehandling, datavetenskap och informationsteknologi och utskrift.

MFA i film- och mediekonst

Emerson College
Campusstudier 2 - 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Vårt unika program ger studenter på alla nivåer möjlighet att utvecklas som engagerade och mångsidiga kreativa proffs och mediekonstnärer. Eleverna arbetar med bild och ljud för att underhålla, informera, övertyga och utmana, med hjälp av både traditionella och framväxande medieformer. De kommer att utveckla en förståelse för disciplinerna film, video, ljud och interaktiv medieproduktion, vilket ger denna förståelse traditionella och konvergerande medieverk.

Master i organisationsutveckling

California State University Sonoma
Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Rohnert Park + 1 fler

MA i organisationsutveckling ger professionell förberedelse för att utveckla organisationer och samhällen som är mer vettiga och effektiva. Under fyra terminer får deltagarna praktisk kompetens, konceptkunskap och fälttestad erfarenhet för att framgångsrikt kunna leda organisations- och samhällsförbättringsinsatser.

MA Ny Medieproduktion

Webster University
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Augusti 2019 Amerikas förenta stater St. Louis

Nya Media Production-program är för studenter som söker en förmåga att berätta om berättelser i en multiplattform digital kommunikationsmiljö. Denna grad är utformad för att skärpa de färdigheter som studenterna redan har och introducera eleverna till en mängd olika kompetenssatser för att avancera i ett multiplattformsmedialandskap som kräver kompetens och kunskap om produktion i olika medieformer.