Filter
Filosofie magister
Singapore Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Filmvetenskap i Singapore 2019

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

När man studerar film arbetar man med noggrann analys av ett stort antal olika filmer och arbeten. Studenterna får lära sig en hel del om detta konstnärliga medium, såväl som om berättande och design.

Singapore, officiellt Republiken Singapore, är ett sydostasiatiska ö stadsstaten utanför den södra spetsen av Malackahalvön, 137 kilometer norr om ekvatorn. Ett antal utländska universitet, handelshögskolor och specialiserade institut har också skapa sina asiatiska campus i Singapore. Singapore är en av de säkraste storstäderna i världen med nästan någon åtgärd.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Filmvetenskap i Singapore 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
PhD

1 Resultat i Filmvetenskap, Singapore

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
PhD
SOAS University of London

MA i Global Cinemas och Trans erbjuder studenter en unik möjlighet att studera ingående regionala biografer utanför de numera vanliga forsknings topografier, både geograf ... [+]

MA i globala biografer och den transkulturella

Varaktighet : 1 År Heltid, 2 eller 3 År Deltid

Inträdesförmåga : Minsta övre andra klassens hedersgrad (eller motsvarande)

Tillvägagångssätt : Heltid eller Deltid

MA i Global Cinemas och Trans erbjuder studenter en unik möjlighet att studera ingående regionala biografer utanför de numera vanliga forsknings topografier, både geografiskt och teoretisk, av traditionella filmstudier, så öppnar upp möjligheter för avancerad forskning inom områden och metoder som ännu outnyttjad. Alternativt ger det en väg av studien för dem helt enkelt vill få en akademisk examen i filmvetenskap utan att begränsas till ett EM och och / eller amerikansk-centrerad världen view.The grad är utformad kring en obligatorisk kärnmodulen, Cinema , nation och Trans, som samtidigt utmanar befintliga kritiska paradigm definierar "nationell bio" i enkla termer av geografiska områden för produktion och mottagning, samtidigt som alternativa metodologiska metoder för att studera film i den lokala / globala, interkulturella sammanhang av den postmoderna världen. De valfria elementen i graden ger studenterna möjlighet att specialisera sig på ett eller flera av de många regionala biografer som erbjuds i skolan: japanska, kinesiska (fastlandet, Hongkong och Taiwanesiska), fastlandet och maritima sydostasiatiska, indiska, iranska, Mellanöstern och Afrika). Det möjliggör också eleverna att kombinera specialistfilmstudier kunskap med en liten modul i en asiatisk eller afrikansk språk eller att öka sin sociala och kulturella kunskaper om en viss region genom en etnografisk modul. Alternativt, genom våra kontakter med University of London Screen Studies Group, kan eleverna välja från ett urval av valbara moduler för... [-]

Singapore
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska