Filter
Filosofie magister
Storbritannien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Filmvetenskap i Storbritannien 2019

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Film är ett av världens mest populära medier för att berätta historier och är också ett seriöst studieämne vid många olika universitet och högskolor. Studier i detta ämne är ett utmärkt sätt att lära sig mer om filmteori, historia och kritik.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Filmvetenskap i Storbritannien 2019

Läs mer Läs mindre

33 Resultat i Filmvetenskap, Storbritannien

The London Film School

Ett intensivt ettårigt program med tonvikt på att utveckla författarens ursprungliga röst. ... [+]

Denna ettåriga kurs syftar till att utveckla screenwriting färdigheter inom ramen för en filmskapande gemenskap där skrivning är en daglig praxis och en samarbetsprocess med aktörer, regissörer, musiker, redaktörer och producenter.

Vid LFS utforskar vi gränserna mellan att skriva och styra och stimulera debatt genom klasser i filmhistoria, tvärkulturella tillvägagångssätt för dramaturgi och manusläsning med professionella aktörer. Regelbundna screenings av klassiska och samtida filmer i vår egen filmteater och besök av samtida filmskapare kompletterar kärnan i det praktiska arbetet med att utveckla en funktionskiss.

MA Screenwriting-programmet ger ett år av kritisk och kreativ utveckling, ett nätverk av framtida kontakter och utrymme där en författare kan definiera sina intressen och speciella talanger. Kursen fokuserar på kort-, funktion- och serieskrivning.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Ta din övning till nya höjder, förfina dina tekniska färdigheter och utforska det kulturella och historiska sammanhanget i ditt arbete på vår Creative Skillset-godkända M ... [+]

Översikt

Utmana din audiovisuella praktik och sträva efter originalitet genom experiment med begrepp, problem och material som rör rörlig bild och / eller ljuddesign.

Samarbeta

Som forskarstuderande vid NUA kommer du att gå med i en grupp av utövare och forskare med olika specialiteter, vilket ger dig värdefulla möjligheter att arbeta tillsammans såväl som individuellt.

Genom intensiv studie och omfattande tekniska workshops utvecklar du de praktiska och konceptuella färdigheter som krävs för att skapa original och innovativt arbete till krävande yrkesstandarder.

Specialisera

Beroende på din specialitet får du chansen att engagera dig med ett brett utbud av audiovisuella metoder. Dessa inkluderar: 2D Digital; CGI och stop-motion animationsfilm och rörlig bildproduktion; rörlig grafik; skript och berättande; förproduktion och efterproduktion färdigheter och tekniker; ljuddesign.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Gloucestershire

Studenternas praktiska och teoretiska förståelse för filmskapande kommer att avanceras av lärare som arbetar som professionella filmskapare. Studenterna får tillgång ti ... [+]

Studenternas praktiska och teoretiska förståelse för filmskapande kommer att avanceras av lärare som arbetar som professionella filmskapare. Studenterna får tillgång till branschstandardutrustning, en professionell filmstudio på campus, personliga redigeringspaket med professionell postproduktionsprogramvara och sessioner med externa yrkesverksamma inom branschen. Du kommer att uppmuntras att kreativt utforska filmskapens konst inom ramen för en starkt strukturerad och professionell industrimiljö, och bör utbilda sig med tydliga artikulerade utdata som kan användas för att främja karriären i filmproduktionen.

[-]
Storbritannien Cheltenham
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Goldsmiths, University of London

Detta intensivt lärde program är utformat för konstnärsfilmskapare som vill utveckla sin praxis och deras professionella nätverk till en nivå som gör det möjligt för dem ... [+]

Detta intensivt lärde program är utformat för konstnärsfilmskapare som vill utveckla sin praxis och deras professionella nätverk till en nivå som gör det möjligt för dem att arbeta inom konsten och film världar.

Goldsmiths Art Department har den mest fulländade och betydande koncentration av konstnärsfilmskapare av böter konstprogrammet i Europa. Vi har också ett antal anställda som publicerar teoretiska och kritiska skrifter på film.

Lärare kommer att innefatta: Oreet Ashery, Bonnie Camplin, Lucy slagkraft, Nina Danino, Stephen Johnstone, Simon Martin, Rosalind Nashishibi, Saskia Olde Wolbers, Michael Newman, Gail Pickering, Grace Schwindt, Lindsay Seers, Michelle Williams Gamaker och Rehana Zaman.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bath Spa University

Den här filmproduktionskursen ger dig en branschfokuserad utbildning inom affärsverksamhet och övning av modern, låg budgetfilmsproduktion. ... [+]

En branschfokuserad utbildning i lågbudgetfilmering för dokumentär eller fiktion.

Få chansen att göra en film som en del av din magisterexamen.

Undervisad av aktiva branschfolk med filmupplevelse.

Lär dig om traditionella och nya vägar för att distribuera din film.

Denna MA i filmskapning kommer att ge dig en branschfokuserad utbildning i verksamhet och övning av modern, låg budget filmspel produktion.

Modern filmskapning är samverkande, och vi har skräddarsydd kursen för blivande författare, regissörer och producenter. Vi hjälper dig att utveckla dina färdigheter för en karriär som arbetar med dokumentärfilmer eller fiktion.

Översikt... [-]
Storbritannien Bath
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
National Film and Television School

En unik kurs, den enda i sitt slag i Storbritannien, utformad för att snabbt spåra dig in i branschen. ... [+]

Översikt

En unik kurs, den enda i sitt slag i Storbritannien, utformad för att snabbt spåra dig in i branschen.

Ny teknik och ett större antal olika format utmanar de traditionella gränserna för Science and Natural History Programming och driver större efterfrågan på publiken. Brittiska produktionsföretag står i spetsen för ledande innovationer i format och avancerade innehåll, med växande möjligheter att arbeta med nordamerikanska och internationella programföretag.

Viktiga skäl att ansöka:Exklusivt stipendium tillgängligt för denna kurs med RSPB och andra partners. *Kursen innehåller masterclasses från ledande utövare inom industrin, bland annat från den världsberömda BBC NHUStudenterna kommer att få de färdigheter och expertis som behövs för att styra vetenskap, naturhistoria och djurlivsproduktioner och kunskapen för att producera hela utställningen.Kursen ger studenterna möjlighet att skapa idéer och format för vetenskap och naturhistoria.Få förtroendet och know-howen för att pitcha dessa idéer till commissioning redaktörer.Graduate med en lysande lista över branschkontakter och relevanta färdigheter för att bygga en hållbar karriär som Producent / Direktör.Arbetslivserfarenhet hos Storbritanniens största djurproduktionsföretag.... [-]
Storbritannien Beaconsfield
Januari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
GCU - Glasgow School for Business and Society

Med en mängd provisioner och kreativa möjligheter är TV där de flesta manusförfattare arbetar. Lär dig av professionella författare, du kommer att arbeta på skript från s ... [+]

Få utbildning, anslutningar och erfarenheter du behöver för att göra ditt märke på tv. GCUs MA Television Fiction Writing är erkänt med Creative Skillset Tick av godkännande, och är det enda heltidsprogrammet som fokuserar enbart på skript för Storbritannien.

Skapat i nära samarbete med industrin för att maximera dina sysselsättningsmöjligheter, erbjuder vårt program dig hela branschupplevelserna - och stöder dig i att utveckla ditt eget ursprungliga drama eller komedi.

Instruktion från både akademiska experter och topp TV-manusförfattare i brittisk televisionMöjlighet att bidra till program som för närvarande sänder på brittisk tvIndividuell mentorskap från erfarna TV-cheferDirekt tillgång till producenter och kommissionärerÅr av mentorskap från en London agentStöd från en professionell manusläkareMöjlighet att göra examen med flera projekt redo att ta till marknaden... [-]
Storbritannien Glasgow
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Leeds Beckett University

Fördjupa dig i praktisk filmframställning och verkliga produktionsbudgetar på den här praktiska kursen. Kreativitet och samarbete kommer att vara kärnan i ditt lärande, s ... [+]

Kursinnehåll

Fördjupa dig i praktisk filmframställning och verkliga produktionsbudgetar på den här praktiska kursen. Kreativitet och samarbete kommer att vara kärnan i ditt lärande, som kommer att äga rum vid universitetets nordliga filmskola, vilket ger dig tillgång till utrustning och anläggningar på industristandard.

Informerad av professionella filmproduktionstekniker och processer, ger denna kurs dig möjlighet att få specialistkunskap på nyckelområden, inklusive produktion, regi, filmografi och redigering. Under hela denna inlärningsprocess kommer du att ha stöd av ett lärande med nuvarande och omfattande branscherfarenhet.

Kursen drivs av filmskapande själv, men du kommer också att fokusera på teori - vi vill att du ska tänka, undersöka, diskutera och titta på filmer. Med utgångspunkt i etablerade idéer och tekniker som används i självständig filmskapning kommer du att uppmuntras att basera dina produktioner på inspirerande berättelser och innovativa begrepp.... [-]

Storbritannien Leeds
September 2019
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

MA Filmmaking programmet kommer att engagera dig i produktionen av avancerade digitala filmprodukter. Du kommer att studera moduler i produktion och teknik för videografi ... [+]

MA Filmmaking programmet kommer att engagera dig i produktionen av avancerade digitala filmprodukter.

Du kommer att studera moduler i produktion och teknik för videografi (skytte, redigering, efterproduktion), tillsammans med specialmoduler inom filmindustrin, musikvideoproduktion och filmhistoria och sammanhang.

Studenterna kommer också att undervisas teoretisk och historisk / kontextuell analys och kreativa processer som visualisering och storyboarding.

Kandidater från detta program kommer att ha förvärvat verktyg för kritisk analys, idégenerering och branschförståelse för att fortsätta att producera framgångsrika praktiska projekt.

Interrelationen mellan teori, kreativitet och övning värderas alltmer av arbetsgivare, och programmet bygger på en stark skoltradition för att integrera teori och praktik.... [-]

Storbritannien Bradford
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna praktikerade MA erbjuder möjlighet att fördjupa din praktiska och teoretiska förståelse för medieproduktionsprocesser i en professionell och kreativ miljö. ... [+]

Kursen

Denna praktikerade MA erbjuder möjlighet att fördjupa din praktiska och teoretiska förståelse för medieproduktionsprocesser i en professionell och kreativ miljö.

Programmet informeras av branschpersonal och vårt akademiska team som är aktivt engagerade i forskning, yrkesutövning, filmskapande och publicering. Du kommer att ha chansen att utveckla de yrkeskunskaper som krävs av ledande befattningar och medarbetare i media och att täcka de etiska, lagar och regelverk som styr och påverkar branschen.

Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina praktiska produktionsfärdigheter i vårt Media Broadcast Center. Du kommer att ha chansen att skräddarsy ditt lärande till dina intressen och karriärs önskemål genom att välja att fokusera på den kreativa produktionen av program i fiktion, dokumentär eller experimentella former över ett brett spektrum av medieplattformar.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
London South Bank University

Kursen ger ett säkert fotfäste i den konkurrenskraftiga världen av redigering och efterproduktion. ... [+]

Finputsning

Vår kurs har utformats i samband med den blomstrande London efterproduktionssektorn för att se till att du arbetar på de mest relevanta plattformarna. Vi presenterar dig för ett antal roller i hela inlägget, inklusive betygsättning och komposition.

Undervisningen levereras av branschspecialister och betonar professionellt samarbete inom ramen för digital filmproduktion. De ämnen som omfattas är att arbeta med digitala filmkamerainspelningsformat (t.ex. Arri's Log C-format), färgkvalitet, ljud efterproduktion och leveransplattformar.

Vi strävar efter att producera arbetskraftsexamina, som kan arbeta i frilansarbete, företagande och nya ekonomiska modeller för kreativa industrier.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Kent, School of Arts

MA Film-programmet lärs av experter i Film och syftar till att engagera dig med de viktigaste elementen som utgör filmens olika bilder och rörliga bilder. ... [+]

Översikt

MA Film-programmet lärs av experter i Film och syftar till att engagera dig med de viktigaste elementen som utgör filmens olika bilder och rörliga bilder.

Film MA kan också studeras mellan Canterbury och Paris, med den första terminen på vår Canterbury campus och vårterminen i vårt centrum i Paris. Den är också tillgänglig i Paris endast där du spenderar hela året i den franska huvudstaden.

Tänk Kent videoserie

Denna pratstund av Dr Maurizio Cinquegrani, forskarstudent i Konsthögskolan, fokuserar på en grupp dokumentärer som filmas i Polen och visar porträtt av postmemoria till webbplatser av judiskt liv före kriget och judisk förstörelse under förintelsen.... [-]

Storbritannien Canterbury
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Westminster

Vår innovativa MA i film och tv bygger på sitt prestigefyllda arv som det längsta springprogrammet i sitt slag i Storbritannien. Vi strävar efter att utrusta dig med bred ... [+]

De bästa masterstudierna i Filmvetenskap i Storbritannien 2019. KursöversiktVår innovativa MA i film och tv bygger på sitt prestigefyllda arv som det längsta springande programmet i sitt slag i Storbritannien. Vi strävar efter att utrusta dig med bred kompetens, kunskap och kritisk medvetenhet för att möta dina karriärsinitiativ inom sektorer där rörliga bilder spelar en central roll. Vår läroplan innehåller ett spännande utbud av lärande och undervisningsaktiviteter som syftar till att främja din förmåga att undersöka och noggrant analysera olika aspekter av film, tv och rörliga bilder. Du kommer att ha möjlighet att utveckla nyckelfärdigheter för att kommunicera om och med rörliga bilder över en rad kontekster och plattformar. Du kan välja att ha en bred inlärningsupplevelse i film, tv och rörlig bild, eller du kan specialisera dig i att flytta bildhärdning och skärmskrivning via våra rekommenderade Pathways .Kursstruktur... [-]
Storbritannien London
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SOAS University of London

MA i Global Cinemas och Trans erbjuder studenter en unik möjlighet att studera ingående regionala biografer utanför de numera vanliga forsknings topografier, både geograf ... [+]

MA i globala biografer och den transkulturella

Varaktighet : 1 År Heltid, 2 eller 3 År Deltid

Inträdesförmåga : Minsta övre andra klassens hedersgrad (eller motsvarande)

Tillvägagångssätt : Heltid eller Deltid

MA i Global Cinemas och Trans erbjuder studenter en unik möjlighet att studera ingående regionala biografer utanför de numera vanliga forsknings topografier, både geografiskt och teoretisk, av traditionella filmstudier, så öppnar upp möjligheter för avancerad forskning inom områden och metoder som ännu outnyttjad. Alternativt ger det en väg av studien för dem helt enkelt vill få en akademisk examen i filmvetenskap utan att begränsas till ett EM och och / eller amerikansk-centrerad världen view.The grad är utformad kring en obligatorisk kärnmodulen, Cinema , nation och Trans, som samtidigt utmanar befintliga kritiska paradigm definierar "nationell bio" i enkla termer av geografiska områden för produktion och mottagning, samtidigt som alternativa metodologiska metoder för att studera film i den lokala / globala, interkulturella sammanhang av den postmoderna världen. De valfria elementen i graden ger studenterna möjlighet att specialisera sig på ett eller flera av de många regionala biografer som erbjuds i skolan: japanska, kinesiska (fastlandet, Hongkong och Taiwanesiska), fastlandet och maritima sydostasiatiska, indiska, iranska, Mellanöstern och Afrika). Det möjliggör också eleverna att kombinera specialistfilmstudier kunskap med en liten modul i en asiatisk eller afrikansk språk eller att öka sin sociala och kulturella kunskaper om en viss region genom en etnografisk modul. Alternativt, genom våra kontakter med University of London Screen Studies Group, kan eleverna välja från ett urval av valbara moduler för... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Greenwich

På detta program eleverna att utveckla ett praktiskt och kritiskt förhållningssätt till sambandet mellan filmproduktionsarbetsflöden, digital filmteknik och kreativa meto ... [+]

På detta program eleverna att utveckla ett praktiskt och kritiskt förhållningssätt till sambandet mellan filmproduktionsarbetsflöden, digital filmteknik och kreativa metoder. Programmet syftar till att utveckla elevernas kreativa förmåga till en hög professionell standard, förbereda dem för anställning i allt dynamiska film- och mediesektorerna, och för att underlätta filmprojekt som förgrunden vikten av praktikbaserad forskning, kompetens och experimenterande.

MA vägen tillåter eleverna att förfina ett kritiskt förhållningssätt till kreativitet på områden som skrivande, regi och produktion av; MSc fokuserar på kreativa tekniska agendor inom områden som filmkonst, redigering och VFX. För att ta reda mer om MA / MSc i Filmproduktion besök vår blogg på http://blogs.gre.ac.uk/filmproduction.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska