Filter
Filosofie magister
Finland Tampere Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora in Tampere Finland 2019

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Med en befolkning på över 200.000 personer, är Tammerfors stad en av de folkrika städerna i Finland, och den siffran blir en stadig ökning. Staden har 4 lärosäten.

Se alla masterexamina i humaniora in Tampere i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Tampere University

Programmet fokuserar på att utveckla kompetens inom den nya disciplinen för digital kompetensutbildning. Disciplinen bildas genom att länka mediekunskap till informations ... [+]

Utveckla expertis inom förmedlade läromiljöer

Kompetens i läsning och skrivning för media och skapande av lämpliga läromiljöer.

Programmet fokuserar på att utveckla kompetens inom den nya disciplinen för digital kompetensutbildning. Disciplinen bildas genom att länka mediekunskap till informations- och kommunikationsteknik i lärande, medieanvändning och kritiskt tänkande i mediemättade samhällen. Programmet utvecklar elevernas kompetens inom handledning och utvecklar den konceptuella medvetenheten och praktiska färdigheter som behövs för kompetens inom läsning och skrivning av media och skapar lämpliga läromiljöer.

Programmet och forskningen om digital kompetensutbildning stödjer nuvarande forskningsprioriteringar inom kommunikationsvetenskap, särskilt ur perspektivet av audiencing och prioriteringar. Utbildningsvetenskap som samarbetspartner bidrar till programmet genom att ge pedagogiska perspektiv i medierade läromiljöer. Programmet kommer att underlätta förfallenhet i de kognitiva färdigheter som behövs för att förstå och utvärdera media och dess innehåll samt kulturella metoder som gör det möjligt för medieanvändare att vara mer än konsumenter eftersom de aktivt kan förmedla sig själva (dvs. som prosumers).... [-]

Finland Tampere
August 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tampere University

Programmet välkomnar lärare intresserade av att vidareutveckla och fördjupa sina yrkeskompetenser och bidra till att bygga bättre pedagogiska sammanhang. Programmet bygge ... [+]

Utbildning för en hållbar framtid

Programmet välkomnar lärare intresserade av att vidareutveckla och fördjupa sina yrkeskompetenser och bidra till att bygga bättre pedagogiska sammanhang.

Programmet bygger på en djupgående expertkunskap i Finland och ett väsentligt forskningsbaserat perspektiv, vilket gör det möjligt för eleverna att utveckla både individuell och kollegial kunskap om skolsamhället.

Detta magisterprogram fokuserar på forskning kring undervisning och lärande, inkluderande utbildning, läroplaner, samt ledarskap i utbildningsorganisationer samt utvärdering och kvalitet i utbildningen. För att berika studierna erbjuder detta program också möjlighet för studenter att välja mellan en mängd valfria kurser som erbjuds av Utbildningsfakulteten samt andra fakulteter vid Tammerfors universitet.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska