$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 MA-program i Grafik

En Master of Arts är en grad som många studenter tjänar för att få avancerad kunskap inom ett visst ämne inom humaniora eller samhällsvetenskap. En magisterexamen kan ta två år att slutföra, och det kan förbereda studenterna för ett doktorandprogram eller ett högre betalande jobb. Vad är en MA i Printmaking? Detta fält studerar den kreativa och tekniska processen för printmaking.… Läs mer

En Master of Arts är en grad som många studenter tjänar för att få avancerad kunskap inom ett visst ämne inom humaniora eller samhällsvetenskap. En magisterexamen kan ta två år att slutföra, och det kan förbereda studenterna för ett doktorandprogram eller ett högre betalande jobb.

Vad är en MA i Printmaking? Detta fält studerar den kreativa och tekniska processen för printmaking. En avancerad examen i detta ämne är utformad för att hjälpa studenter att utveckla personliga idéer, vision och den kreativa produktionen av hans eller hennes konst genom printmaking. Kurser i denna typ av program kan omfatta konsthistoria, litografi, bokhandel, installation, galleri och mer.

Utskriftsstudenter får ofta en stor bredd av kunskap från att få en avancerad examen, och många arbetsgivare över arbetsmarknaden finner dessa personer högkvalificerade och effektiva. Dessa forskare är vanligtvis kreativa och snabba med en stark förmåga att uppmärksamma detaljer. Eleverna är också ofta självstartare med användbara organisatoriska färdigheter.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen kan variera beroende på olika faktorer. Skolans läge, längd på examensprogrammet och mer kan alla påverka hur mycket en MA kan kosta. Intresserade parter uppmuntras att undersöka och jämföra undervisningsutgifter för potentiella skolor innan de anmäls.

Att tjäna en MA i Printmaking kan hjälpa programdeltagarna att säkra ett stort antal uppfyllande och lukrativa positioner inom konsten. Förutom att bedriva en självständig konstkarriär kan studenterna även utforska kreativa jobb som grafiska designers, konstkonsulatorer, skrivare, prepress-designers, skärmskrivare och mer. Många väljer att bli konstpedagoger som sträcker sig från grundnivå till universitet.

Många universitet runt om i världen har MA-grader för studenter att bedriva. Vissa kan till och med överväga online eller deltid lärande alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Rome University of Fine Arts (RUFA)
rom, Italien

Du kommer att lära dig att svara på alla slags förfrågningar inom ramen för konst och grafik, förlita på din förmåga att förstå och känna igen skönheten och sedan återskapa de ... +

Du kommer att lära dig att svara på alla slags förfrågningar inom ramen för konst och grafik, förlita på din förmåga att förstå och känna igen skönheten och sedan återskapa den med hjälp av en serie specifika tekniker och tekniker. -
MA
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2022
29 Sep 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Royal College of Art

Förstå tryckområdet genom att göra, ställa ut, publicera, diskutera och skriva.

Förstå tryckområdet genom att göra, ställa ut, publicera, diskutera och skriva. -
MA
Heltid
Engelska
Campusstudier