MASTERSTUDIES

Jämför 5 MA-program i Hållbar design

Att tjäna en Master of Arts tar vanligtvis två år att slutföra och ger en mer intensiv studie av ett ämne inom konst, samhällsvetenskap eller humaniora. Många elever väljer att driva en avancerad examen för att säkerställa högre betalningsbar karriär.

Vad är en MA i hållbar design? Hållbar design är studien av arkitektur och konstruktionsteknik som främjar miljöeffektivitet. Ibland kallas "grön byggnad", utbildar det här studiet eleverna om miljöpåverkan av byggprojekt och syftar till att spara energi, vatten och material under byggandet. Coursework i denna typ av examen kan omfatta design, bygghantering, arkitekturhistoria, förnyelsebara material och grönt underhåll.

Studenter inom hållbar design kan lära sig en mängd färdigheter som kan hjälpa till med personliga och professionella relationer. På detta område kan studenterna få starka ledarskap och bli effektiva kommunikatörer. Många studenter får kreativa problemlösningsförmåga, och dessa egenskaper är tillämpliga på många branscher.

Längden på ett examensprogram, typen av skolan och institutionens plats kan påverka kostnaden för att tjäna en MA. Det bästa sättet att bestämma den totala kostnaden för att tjäna en examen är att undersöka skolorna individuellt och jämföra resultaten.

Karriär inom området hållbar design kan vara många eftersom brådskandet för miljöansvar ökar, och studenter med en MA kan ofta ansöka om mer ledarskap än studenter med bara en grundutbildning. Många professionella landskaps- och designföretag söker utbildade proffs inom hållbar design för positioner som designers, projektledare, inspektörer och supply managers. Annan karriär finns också inom företag, energi, teknik och utbildning.

Det finns tusentals universitet och andra utbildningsinstitutioner över hela världen som erbjuder magisterexamen. Många av dessa program erbjuder också online och deltid kursalternativ för att rymma olika studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

5 Resultat i Hållbar design Filter

MA Miljö Arkitektur

Royal College of Art
MA
Sep 2020
<
Heltid
<
15 månader
Engelska
Campusstudier

Utforska framtiden för landskap, miljöer och ekosystem.

Läs mer

Hållbarhet inom mode- och kreativa industrier (MA)

AMD Akademie Mode & Design
MA
Sep 2020
<
Heltid
<
3 terminer
Engelska
Tysk
Campusstudier

Utveckla hållbara designstrategier och förvaltningsmetoder i de kreativa branscherna - Mastersprogrammet för hållbarhet inom mode och kreativa industrier syftar till att utbil ...

Läs mer

MA i nya humaniora och design: Pathway - miljö och samhälle

Srishti Institute of Art, Design and Technology
MA
Jul 2020
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

MA-programmet i miljö och samhälle syftar till att kritiskt undersöka förhållandena mellan människor och deras miljö. Vi försöker förstå hur människor och samhällen ser och om ...

Läs mer

MA i social design

NABA
MA
Okt 2020
<
Heltid
<
2 år
22 Aug 2020
Engelska
Italienska
Campusstudier

När det syftar till att definiera strategier för social utveckling kan Design ta fram det bästa av både mänskliga och naturliga resurser, samt skapa hållbar innovation i alla ...

Läs mer

Master of Fine Arts i Environmental Design

Art Center College of Design
MA
Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
Campusstudier

Art Centers Graduate Environmental Design programmet tar upp sambanden mellan kropp, material, utrymme och känsla. Vårt fokus går utöver stil, med tanke på kopplingarna mellan ...

Läs mer