MASTERSTUDIES

Jämför 4 MA-program i Hållbar förvaltning

En mästare 's examen är en högre utbildningsnivå som kan uppnås efter examen från ett grundutbildningen. Det finns en ökad specialisering och kurserna relaterar mer till potentiella karriärer och de färdigheter som är nödvändiga. Notera att en examen från ett närliggande område brukar krävs innan du kan anmäla dig.

Vad är en MA i hållbar förvaltning? Företag runt om i världen använder naturresurser för att slutföra projekt, oavsett om de är i konstruktion eller produktion. Det är viktigt att prioritera sunt samspel med omgivningen. Detta är vad hållbar studenter förvaltning kommer att studera. Genom att vara dedikerad till att upprätthålla miljön, kommer verksamheten att bli mer framgångsrik och effektiv, förutom att vara bättre för ekosystemet. Kurser i detta program delas mellan företagsekonomi och biologiska vetenskaper. Hållbar förvaltning är i huvudsak en kombination av dessa två områden.

Företagsvärlden har en massiv inverkan på naturen. Ofta är dåliga beslut görs och naturen lider. Som en examen från en hållbar förvaltning master 's program, kommer du att vara redo att gå in i läget som styr detta inflytande. Som sådan, kan du ha en meningsfull karriär att göra en miljö skillnad.

Kostnaderna för detta stora varierar ganska lite beroende på universitets val och studielandet. Intresserade studenter bör forskning olika program i förväg för att få en bättre förståelse av investeringen de ska förvänta sig.

Karriärer finns med energibolag, konsultföretag och andra privata och offentliga institutioner övervakning och hantering av projekt. Eftersom miljön är globalt viktigt, det finns en stor efterfrågan på hållbara förvaltning yrkesverksamma var du väljer att studera. Det är också möjligt att hitta arbete i forskar positioner eller ens som de politiska beslutsfattarna för regeringen.Som världens övergångar till val mer förnybar energi, är positioner inom detta område blir allt viktigare.

För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

4 Resultat i Hållbar förvaltning Filter

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
MA
Okt 2020
<
Online och Campus-kombinerat
<
Heltid
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

MA i ansvarsfull förvaltning - Program Outline

Läs mer

MA i miljöskydd: Hållbarhetsstudier

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw
MA
Okt 2020
<
Online och Campus-kombinerat
<
Heltid
<
2 år
30 Sep 2020
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Hållbarhetsstudierna är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att främja elevernas förståelse, uppskattning och tankeväckande problemlösningsförmåga avseende förhållan ...

Läs mer

Master of Arts i Creative Sustainability (ARTS)

Aalto University
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Studenterna lär sig att anpassa kunskap, färdigheter och nya tillvägagångssätt för att nå samarbetslösningar baserade på ekologisk, ekonomisk och sociokulturell hållbarhet. ...

Läs mer

Mba + ma i ansvarsfull förvaltning

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
MA
MBA på deltid
<
Online och Campus-kombinerat
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Dubbel examen Program: MA i ansvarsfull förvaltning i kombination med MBA

Läs mer