close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Hållbarhet

En student som vill ha doktorsexamen eller få bättre anställning i en viss karriär måste först tjäna en Master of Arts (MA). En MA kräver färdigställande av en kandidatexamen, upp till tre år av master 's-nivå kurser och en skriftlig avhandling eller forskningspapper. Vad är en MA i miljöhållbarhet? Denna magisterexamen förbereder individer att skapa lösningar på miljöpro… Läs mer

En student som vill ha doktorsexamen eller få bättre anställning i en viss karriär måste först tjäna en Master of Arts (MA). En MA kräver färdigställande av en kandidatexamen, upp till tre år av master 's-nivå kurser och en skriftlig avhandling eller forskningspapper.

Vad är en MA i miljöhållbarhet? Denna magisterexamen förbereder individer att skapa lösningar på miljöproblem samt främja hållbarhet genom att undervisa företag och ideella organisationer hur man ska gå grön. I de flesta fall börjar studenterna med kärnkurser som lär dem projektledning för miljöstabilitet och miljöledning. Många studenter väljer att koncentrera sig på ett område, såsom hållbara vattenresurser eller miljökvalitet och toxikologi. Normalt måste en miljöstudentens studerande slutföra ett capstone-projekt.

De som utexaminerar med en Master of Arts i miljöhållbarhet lär sig ofta ett brett utbud av tekniska färdigheter för att hjälpa dem på jobbet, inklusive fjärranalys, rumslig resonemang och geografiska informationssystem. Kandidater får ofta bättre kritiskt tänkande, tvärkulturell medvetenhet och kommunikationsförmåga som visar sig fördelaktigt i deras personliga liv och på jobbet.

Mängden som någon betalar för en viss grad av miljöstabilitet beror på flera saker. Vissa skolor kostar mer att delta än andra, och vissa länder har lägre utbildningskostnader än andra. Stipendier, stipendier och programmets längd måste också beaktas.

Personer som har denna typ av examen är mest sannolikt att arbeta inom vetenskapliga eller tekniska områden. Teknik, utbildning, näringsliv och statsvetenskap är alla möjliga karriärvägar. Universiteter, offentliga skoldistrikt, ideella organisationer och till och med stora företag letar efter kandidater som kan hjälpa dem att skapa ett bättre sätt att leva. Vissa akademiker fortsätter doktorsexamen, som de då kan använda för att undervisa miljöhållbarhet på högskolanivå.

Kurser inom miljöhållbarhet finns tillgängliga runt om i världen. Studenter kan också hitta kurser online om de inte bor nära ett högskola eller universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Middlesex University Dubai
Dubai, Förenade arabemiraten

Med ökningen av hållbar utveckling som en viktig fråga om den internationella politiska agendan är det viktigt att globala mellanstatliga och statliga myndigheter, internation ... +

Med ökningen av hållbar utveckling som en viktig fråga om den internationella politiska agendan är det viktigt att globala mellanstatliga och statliga myndigheter, internationella organisationer, internationella företag och andra grupper / organisationer har tillgång till professionella som har de nödvändiga analytiska färdigheterna och kunskapen för ta itu med dessa utmanande styrningsproblem i olika sammanhang. Denna magisterexamen syftar till att ge studenterna färdigheter för att bli en sådan professionell - att förbättra deras kunskaper och färdigheter med avseende på globala styrningstrategier och instrument fokuserade på miljömässigt hållbarhet och social rättvisa. -
MA
Heltid
Deltid
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här