close

Filter

Visa resultat

Se alla MA-program i Health Care i New Haven i USA 2021

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det S… Läs mer

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

New Haven är en stad i Connecticut, New England, USA. Staden grundades 1638. Currently New Haven är känd för högre utbildningar som staden är hem för några välrenommerade universiteten i världen. Livet i den här staden är full av rekreation och yrkesmässiga möjligheter.

Be om information Masterprogram i humaniora i Health Care i New Haven i USA 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Albertus Magnus College
New Haven, Amerikas förenta stater

Master of Arts i konstterapi och rådgivning har åtagit sig att tillhandahålla en högkvalitativ och holistisk pedagogisk upplevelse.

Master of Arts i konstterapi och rådgivning har åtagit sig att tillhandahålla en högkvalitativ och holistisk pedagogisk upplevelse. -
MA
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här