Masterprogram i humaniora i Tuen Mun Hongkong

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Tuen Mun Hongkong 2018

Master

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Hong Kong är en av de två särskilda administrativa regioner i People 's Republic of China, annat vara Macao.

Tuen Mun är en stad i Hong Kong ligger längs Tuen Mun-floden och är i allmänhet ett bostadsområde. Det har flera administrativa faciliteter som inkluderar ett offentligt bibliotek och domstol. Den har också två lärosäten i närheten.

Se alla masterexamina i humaniora i Tuen Mun i Hongkong 2018

Läs Mer

Magisterexamen I Internationell Högre Utbildning Och Ledning

Lingnan University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Hongkong Tuen Mun + 1 fler

Master of Arts i internationell högre utbildning och ledning är utformad för dem som vill på allvar studera internationell högre utbildning, politik och styrning, samt ledarskap och ledarskap frågor för att förvalta det moderna universitetet. [+]

Master of Arts i internationell högre utbildning och ledning

Master of Arts i internationell högre utbildning och ledning är utformad för dem som vill på allvar studera internationell högre utbildning, politik och styrning samt ledarskap och ledarskap frågor i förvaltningen av samtida universitet. IHEM-programmet skulle vädja till dem som för närvarande, eller strävar efter att, anta avancerad ledning eller beslutsfattande positioner inom högre utbildningssektorn.

IHEM-programmet kommer att erbjuda studenterna verkligen komparativa och internationella perspektiv för att förstå snabba sociala, ekonomiska och politiska förändringar i samband med globaliseringen som konfronterar samtida universitet. Det skapar en internationell plattform för ledande forskare på det internationella högskolan, politik och ledningsområde för att engagera sig i studenter i kritisk analys av copingstrategier och förändring av universitetsstyrelsen när moderna universitet måste hantera snabba sociala, ekonomiska, demografiska och politiska omvandlingar över olika delar av världen.... [-]