Masterprogram i humaniora i Delhi Indien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Delhi Indien 2018

Master

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Delhi är Indiens huvudstad och den näst största i fråga om att befolkningen efter Mumbai. Med 22 miljoner invånare, är det rankas som den fjärde folkrikaste staden i världen med närmare 200 institutioner för högre utbildning för att tjäna den stora befolkningen.

Se alla masterexamina i humaniora i Delhi i Indien 2018

Läs Mer

Masters in Buddhist Studies, Philosophy and Comparative Religions

Nalanda University
Campusstudier Heltid 4 terminer August 2018 Indien Delhi

[+]

[-]


Ma Engelska Språket Och Kommunikation

Hindustan University
Campusstudier Heltid 2 år July 2018 Indien Chennai Delhi Coimbatore Cochin + 3 fler

Det centrala målet är att ge eleverna genom finslipa sina kommunikativa färdigheter så att de kan uppfylla kraven i sysselsättning och möta de utmaningar som det moderna samhället med lätthet. [+]

Det centrala målet är att ge eleverna genom finslipa sina kommunikativa färdigheter så att de kan uppfylla kraven i sysselsättning och möta de utmaningar som det moderna samhället med lätthet. MA engelska språket och kommunikation erbjuds av institutionen engelska, består av Hindustan University 20 kurser spridda över 4 terminer på 2 år. Av dessa 12 är grundläggande papper och 8 är valfria. Läroplanen har en fin balans mellan språk och litteraturkurser. En av de viktigaste tidningarna i varje termin fokuserar på funktioner som är relaterade till språk, till exempel undervisning i engelska, historia av engelska språket, språkvetenskap etc. Valfria erbjuder ett brett utbud av alternativ som papper på Personlig utveckling, Barnlitteratur, kvinnor skriva, Filmvetenskap, kanadensisk litteratur etc. Tidningar som kritik och teori och indiska estetik införs för att utveckla grundläggande färdigheter som analytiskt tänkande Läroplanen har även en balans mellan traditionella och moderna texter så att studien underlättar en förståelse för olika kulturer och litterära stilar. Läroplanen är utformad så att vid slutet av 4 terminer kandidaten skulle säkert ha förvärvat nödvändiga kunskaper och skulle vara redo för arbete i en mängd olika områden. Karriärmöjligheter Otaliga karriärmöjligheter finns för en kandidat som framgångsrikt har genomgått kursen i MA engelska språk och kommunikation Undervisning - med tanke på den allmänna bristen på bra lärare som kan tala engelska flytande och skriva korrekt, kan den sökande lätt hitta en lärartjänst i skolor och högskolor. Översättare / interpreter-- Med en tvåspråkig kompetens kan bli en tolk i forskningsinstitut, industriella hus, utrikesministeriet, Ambassader utlandet... [-]