Masterprogram i humaniora i Chennai Indien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Chennai Indien 2018

Master

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Staden Chennai är en ekonomisk och kommersiell kraftpaket i södra Indien med en uppskattad befolkning på närmare 9 miljoner invånare. Det är känt för att hysa den tamilska filmindustrin, stränder och parker som är en stor attraktion.

Se alla masterexamina i humaniora i Chennai i Indien 2018

Läs Mer

Ma Engelska Språket Och Kommunikation

Hindustan University
Campusstudier Heltid 2 år July 2018 Indien Chennai Delhi Coimbatore Cochin + 3 fler

Det centrala målet är att ge eleverna genom finslipa sina kommunikativa färdigheter så att de kan uppfylla kraven i sysselsättning och möta de utmaningar som det moderna samhället med lätthet. [+]

MA:er 2018 i Chennai Indien. Det centrala målet är att ge eleverna genom finslipa sina kommunikativa färdigheter så att de kan uppfylla kraven i sysselsättning och möta de utmaningar som det moderna samhället med lätthet. MA engelska språket och kommunikation erbjuds av institutionen engelska, består av Hindustan University 20 kurser spridda över 4 terminer på 2 år. Av dessa 12 är grundläggande papper och 8 är valfria. Läroplanen har en fin balans mellan språk och litteraturkurser. En av de viktigaste tidningarna i varje termin fokuserar på funktioner som är relaterade till språk, till exempel undervisning i engelska, historia av engelska språket, språkvetenskap etc. Valfria erbjuder ett brett utbud av alternativ som papper på Personlig utveckling, Barnlitteratur, kvinnor skriva, Filmvetenskap, kanadensisk litteratur etc. Tidningar som kritik och teori och indiska estetik införs för att utveckla grundläggande färdigheter som analytiskt tänkande Läroplanen har även en balans mellan traditionella och moderna texter så att studien underlättar en förståelse för olika kulturer och litterära stilar. Läroplanen är utformad så att vid slutet av 4 terminer kandidaten skulle säkert ha förvärvat nödvändiga kunskaper och skulle vara redo för arbete i en mängd olika områden. Karriärmöjligheter Otaliga karriärmöjligheter finns för en kandidat som framgångsrikt har genomgått kursen i MA engelska språk och kommunikation Undervisning - med tanke på den allmänna bristen på bra lärare som kan tala engelska flytande och skriva korrekt, kan den sökande lätt hitta en lärartjänst i skolor och högskolor. Översättare / interpreter-- Med en tvåspråkig kompetens kan bli en tolk i forskningsinstitut,... [-]