MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Industriell ekonomi och förvaltning

Studenter intresserade av att utveckla sin utbildning kan ta kurs för att få en Master of Arts. Denna avancerade examen är ett bra alternativ om du vill förbättra dina matematiska färdigheter eller om du vill lära dig. Det finns en mängd olika program tillgängliga, och de fokuserar vanligtvis på ett visst ämnesområde.

Vad är en MA i Engineering Management? Detta program är inriktat mot ingenjörsingenjörer, och det erbjuder kurser som kan hjälpa dessa personer att lära sig hur man tillämpar sin kunskap på ledningsnivå för teknikföretag över hela världen. Ämnenna lärde hjälp eleverna lär sig att spela en stödjande roll för alla typer av ingenjörer. Studenterna lär sig också om entreprenörskap, strategi, global engineering, supply chain management och mycket mer. Beroende på programmet kan det finnas specifika krav för inresa.

Det finns flera fördelar med att anmäla sig till ett Master of Arts-program. Studenter som väljer att betona i teknikledning kommer att ha möjlighet att lägga till den kunskap de fått i sina grundutbildningar. Dessa individer kommer ofta att vara mer förberedda för arbetskraften efter att ha avslutat programmet. De har också vanligtvis fler jobbalternativ.

Kostnaden för ett masterprogram varierar beroende på var du går i skolan. Eftersom det finns universitet runt om i världen är det bäst att undersöka kostnaden för varje enskild skola. De flesta studenter anser att kostnaden för undervisning är en värdefull investering i sin framtid.

Människor med en mästare i Engineering Management har en mängd olika karriärmöjligheter. De arbetar ofta för ingenjörsföretag eller som ingenjörer för de bästa företagen runt om i världen. På grund av sin utbildningsbakgrund kan många fördjupa sina karriärer och arbeta i ledande och ledande befattningar. De spelar en bra roll i organisationen och framgången för många av dagens bästa företag.

Om du är intresserad av att lära dig mer om detta program är det en bra idé att titta på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

2 Resultat i Industriell ekonomi och förvaltning Filter

Master i International Management - Engineering Management

IUBH University of Applied Sciences
MA
Jan 2021
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 terminer
Engelska
Campusstudier

Har du avslutat din grundexamen och strävar du nu efter att få kvalifikationer inom ingenjörshantering för att ytterligare förbättra din anställbarhet? Den engelska magisterku ...

Läs mer

Master Management in Engineering Management (MA)

IUBH University of Applied Sciences – Online
MA
<
Heltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;48 månader
Engelska
Internet

Oavsett hur bra din expertis är inom teknik och inom ditt specialistområde, utan rätt examen kan du begränsa dina karriärmöjligheter. Med en magisterexamen i ingenjörshanterin ...

Läs mer