Filter
Filosofie magister
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 3 MA-program i Informationssystem

Att tjäna en MA är en akademisk prestation som visar att du har jobbat hårt. Master of Arts är en examen nivå som förstärker ditt CV och visar din kunskap om en viss bransch.

Vad är en MA i informationssystem? Digital teknik utvecklas ständigt för att förbättra livskvaliteten på många olika sätt. Med din MA i informationssystem lär du dig mer om infrastrukturen i hur tekniken utvecklas och hur det påverkar hur människor använder det. Du kan studera tillgängligheten av digitala appar till allmänheten, identifiera trender i branschen eller granska kulturella problem som de gäller för sociala medier. Detta är ett ganska nytt studieområde som är öppet för tolkning och intresse.

Graduating med din MA är en prestation som visar ditt engagemang för branschen. När du studerar för din examen har du möjlighet att dyka in i fältet och nätverket med andra som är intresserade av samma ämnen.

Undervisningsutgifterna för en MA i informationssystem varierar per institution. Du bör alltid diskutera avgifterna för din examen med antagningsavdelningen så att du fullt ut förstår ditt ansvar. De flesta MA grader kan slutföras om två år om du går på college på heltid.

När du letar efter ett jobb efter att du har avslutat din Master of Arts-grad, har du många alternativ. Du kan välja att arbeta för ett privat företag inom utveckling eller forskning av teknik. Många myndigheter anställer analytiker som kan hjälpa dem att hantera tillgängligheten till digital information. Med din starka förståelse av informationssystem kan du vara kandidat för ledning. Dessutom ska du välja att driva en doktorsexamen som fördjupar din kunskap, du kan också kvalificera dig för att undervisa på kollegial nivå.

Vänta inte för att fördjupa din karriär. Kom igång idag och sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Informationssystem

Covenant University

I den elektromekaniska ålder, elektroteknik som en disciplin var monolitiskt. Namnet Institutionen för systemteknik antogs av universitet som erbjuder program. Sedan kom ... [+]

I den elektromekaniska ålder, elektroteknik som en disciplin var monolitiskt. Namnet Institutionen för systemteknik antogs av universitet som erbjuder program. Sedan kom en tid präglad av mikroelektronik som breddade disciplin att elektriska och elektronik; och Department of Electrical and Electronic Engineering blev ordningen för dagen. Dataåldern följas och det blev modernt att ha en avdelning för elektro- och datorteknik. Den nya rike är nu en informationsåldern och för att klara effektivt med industrins efterfrågan på arbetskraft, är det absolut nödvändigt att utforma program och läroplaner för att möta denna efterfrågan. Därför den nya nomenklaturen av Institutionen för elektro- och informationsteknik Engineering; och de program som erbjuds i denna avdelning.... [-]

Nigeria Nigeria Online
Mars 2020
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

MA i Information och kommunikationsteknik ... [+]

Kraven Utbildnings Bakgrund

För dem som utövar en kandidatexamen, måste den sökande ha en gymnasieexamen, utmärkta prestanda under high school period, och god hälsa. I princip inte är äldre än 25 år.

För dem som utövar en magisterexamen, måste den sökande ha en relaterad kandidatexamen, utmärkta prestanda under grundutbildning, och god hälsa. I princip inte är äldre än 35 år.

För dem som utövar en doktorsexamen, måste den sökande ha en relaterad masterexamen, utmärkta prestanda under forskarutbildningen, och god hälsa. I princip inte är äldre än 40 år. De Språkkrav

Grund- och forskar entré bör uppfylla kraven i IELTS eller TOEFL. Om den sökande inte har någon motsvarande certifikat, han / hon kan delta i språkutbildning, och kunde börja yrkes inlärningsfas efter att ha passerat utbildning.... [-]

Kina Nanjing
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Daniel Morgan Graduate School of National Security (DMGS)

DMGS 'MA i Integrated Risk Value (IRV) Communications ger ett specialiserat tillvägagångssätt för nationell säkerhetskommunikation. ... [+]

PROGRAM SAMMANFATTNING

DMGS 'MA i Integrated Risk Value (IRV) Communications ger ett specialiserat tillvägagångssätt för nationell säkerhetskommunikation. Programmet ger den praktiska förståelsen, processerna och koncepten som behövs för att hantera och utvärdera utvecklingen, genomförandet och effekten av kommunikationsstrategier. Dess fokus ligger på den unika dynamiken i en stor organisation som står inför potentiella eller befintliga negativa konsekvenser av störande eller våldsamma beteenden från externa grupper. Det gör det möjligt för utövare att vara proaktiv eller svara defensivt beroende på omständigheterna.

IRV Communications förbereder en kandidat att utmärka och vara en tanke ledare för nationella säkerhetsorgan och avdelningar, brottsbekämpande organisationer, civila styrelseorgan och företag som står inför alltmer komplicerade problem som uppstår av statliga och icke-statliga aktörer, politiska insuranser, terrorism och aktivism.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska