Se alla MA-program i Inlärningssystem i Somalia 2020

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser. Högre utbildning i Somalia har blivit privatiserat under de senaste åren. På grund av denna förändring, har institutionerna och universiteten inom So… Läs mer

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Högre utbildning i Somalia har blivit privatiserat under de senaste åren. På grund av denna förändring, har institutionerna och universiteten inom Somalia rankats några av de bästa i Afrika och i vissa fall, världen.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Inlärningssystem i Somalia 2020

Läs mindre

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
New York, USA + 13 Mer

För att göra det möjligt för eleverna att identifiera, utforma och genomföra forskningsaktiviteter som inkluderar möjligheter till betydande självriktning.

För att göra det möjligt för eleverna att identifiera, utforma och genomföra forskningsaktiviteter som inkluderar möjligheter till betydande självriktning. Läs mindre
MA
01 Sep 2020
Heltid
Deltid
18 månader
Engelska
Campusstudier
Online