MASTERSTUDIES

Se alla MA-program i Innovation i Penryn i Storbritannien 2021

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Penryn är en stad i Cornwall med 62 hundra invånare, men det är en av de äldsta städerna och dessa länder har till och med dykt upp i domedagsboken. Det är en del av Kombinerade universitet i Cornwall projektet.

Be om information Masterprogram i humaniora i Innovation i Penryn i Storbritannien 2021

1 Resultat i Innovation, Penryn Filter

MA i innovationsföretagsekonomi

Falmouth University
MA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Påskynda din karriär genom att fokusera på kreativitet, ledarskap och innovation. Kursen levereras med Leasing Foundation och riktar sig till de som redan arbetar inom sektorn ...

Läs mer